Julkinen rahasto kiinteään talletukseen: 6 parasta sijoitusta Dhanterasissa 2023 tuomaan kotiin vaurautta

dhanteras 2023 investment ideas

Yksi hindujen tärkeimmistä vapaapäivistä, Dhanteras, on vaurauden ja omistautumisen päivä. Nyt on hyvä aika aloittaa taloudellinen matkasi ja tehdä sellaisia ​​sijoituksia, jotka johtavat vauraaseen tulevaisuuteen. Älä koskaan unohda ottaa huomioon aikahorisonttiasi, riskinsietokykyäsi ja taloudellisia tavoitteitasi, kun teet päätöstäsi.

1. : Kulta on vuosisatojen ajan liitetty vaurauteen ja vaurauteen. Se on tavanomainen vaihtoehto Dhanterasille, ja sijoittaminen voi olla fiksu askel. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: joko valita ei-fyysiset kultasijoitukset, kuten Sovereign Gold Bonds ja Gold Exchange-Traded Funds (ETF) tai valita fyysinen kulta, kuten kolikot tai korut. Näihin sijoituksiin sisältyy perinteen etuja pääoman arvonnousun lisäksi.

2. : Nämä sijoitusvälineet tarjoavat mahdollisuuden jatkuvaan pääoman kasvuun. Haetpa sitten indeksirahastoja, suuria rahastoja tai hajautettuja osakerahastoja, osakemarkkinat voivat olla tehokas väline varallisuuden kasvattamiseen, jos teet tietoisia sijoituspäätöksiä. Osakerahastot voivat olla loistava vaihtoehto, jos sinulla on pitkä aikahorisontti ja olet valmis kestämään markkinoiden vaihtelut.

3. : Nämä luotettavat vaihtoehdot ovat saatavilla pankeissa ja posteissa yksityishenkilöille, jotka etsivät turvallista ja vakaata sijoitusvaihtoehtoa. Kiinteällä korolla nämä sijoitukset tarjoavat turvaa ja voivat olla arvokas lisä portfolioosi. Tässä Dhanterasissa kannattaa harkita sijoitustesi turvaamista kiinteiden talletusten avulla, erityisesti nousevien korkojen valossa.

4. : Toinen loistava vaihtoehto sijoittamiseen on Public Provident Fund, valtion tukema säästöohjelma. 15 vuoden lukitusjaksolla PPF tarjoaa sekä houkuttelevan tuoton että turvallisuuden. Se on myös verotehokas vaihtoehto pitkäaikaisen varallisuuden rakentamiseen, koska se tarjoaa tuloverolain 80C §:n mukaisia ​​veroetuja ja takaa verottoman koron ja maturiteettisumman.

5. : Sijoitusrahastojen SIP:t tarjoavat menetelmällisen strategian varallisuuden rakentamiseen. Antamalla sinulle mahdollisuuden sijoittaa usein ja pienempiä summia, SIP:t auttavat sinua vähentämään markkinoiden epävakauden vaikutuksia. Kun tätä strategiaa käytetään yhdessä markkinoiden vaihtelun kanssa, se toimii hyvin ihmisille, jotka haluavat kerätä varallisuutta ajan myötä. SIP:t kannustavat olennaisesti hankintahinnan kustannusten keskiarvon laskemiseen tarjoamalla tavan osallistua kaikkiin markkinasykleihin.

6. : Kiinteistöihin sijoittaminen voi olla kannattavaa, jos sinulla on resurssit ja pitkän aikavälin näkymät. Asuin- ja liikekiinteistöillä on potentiaalia nostaa arvoa ja tuottaa vuokratuloja. Vaikka kiinteistösijoitukset vaativat yleensä suuria alkukustannuksia, ne voivat tarjota pitkän aikavälin vaurautta ja taloudellista turvaa.

Dhanteras on täydellinen tilaisuus ottaa askel kohti taloudellista vaurautta. Jokaisella näistä sijoitusvaihtoehdoista on omat ainutlaatuiset etunsa ja huomionsa. Varmista, että Dhanteras 2023 -sijoituspäätöksesi ovat yksilöllisten taloudellisten mieltymystesi ja toiveidesi mukaisia. Haluatpa sitten kullan ikääntymätöntä vetovoimaa, osakerahastojen kasvupotentiaalia, kiinteiden talletusten turvallisuutta, PPF:n veroetuja, SIP:n kurinalaisuutta tai kiinteistöjen vaurauttamismahdollisuuksia, voivat sijoituksesi tuo yltäkylläisyyttä, vaurautta ja onnea kotiisi. Hyvää Dhanterasta!

Samankaltaiset artikkelit