Julkaisee saldon vahvistustodistuksen, sähköisen huutokauppaportaalin lainanantajille 24. FY:ssä: PSB Alliance MD

bank

Intian 12 julkisen sektorin pankin tukema yksityinen yritys PSB Alliance aikoo käynnistää saldon vahvistustodistukset ja sähköisen huutokauppaportaalin kaikille julkisen sektorin pankeille kuluvan verokauden loppuun mennessä, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Rajinder Mirakhur. kertoi fe.

Lääkäri sanoi, että nykyinen saldovahvistustodistuksen saamisprosessi on luonteeltaan pitkä ja fyysinen, koska siihen kuuluu, että asiakkaat kirjoittavat ensin pankkiin saadakseen todistuksen tilintarkastajalleen, minkä jälkeen tilintarkastajan on haettava pankilta erikseen sama.

”Automatisoimme ja digitalisoimme koko prosessin (saldovahvistussertifikaatti) lohkoketjuteknologialla. Joten asiakas ja tilintarkastaja ovat sovelluksessamme ja kaikki etenee sovelluksessa”, hän sanoi ja lisäsi, että ominaisuus julkaistaan ​​todennäköisesti maalis-huhtikuussa 2024.

Yhtiö aikoo myös käynnistää sähköisen huutokauppaportaalin kaikille PSB:ille, jotta he voivat huutokaupata asuntolainattuja kiinteistöjä tammikuuhun 2024 mennessä. ”Olemme jo tunnistaneet (tuotteen), työt alkavat milloin tahansa nyt. Kaikki yleisradiokanavat käyttävät tätä alustaa kiinteistöjen huutokauppaamiseen, hän sanoi.

PSB Alliance tarjoaa tällä hetkellä 15 pankkipalvelua ovipankkiohjelmansa kautta. Mirakhurin mukaan PSB Alliance mahdollisti FY23:n aikana noin 600 000 erilaista ovipankkitapahtumaa 100 keskuksensa kautta. Suurin osa ovipankkiohjelman kautta tarjottavista palveluista sisältää muun muassa tilinpäätösten, henkitodistusten, shekkikirjan ja määräaikaistalletuksen toimituksen, challanin talletuksen, käteismaksut.

PSB Alliancen porttipankkipalveluita ei käytetä vain alemman tason kaupungeissa vaan eri paikoissa, MD väitti. Jos asiakas on esimerkiksi hakenut VISA:ta, hänellä on oltava tiliote, joka on leimattu ja tulostettu kokonaan. Lisäksi monet pienet yritykset haluavat yleensä tällaisia ​​tiliotteita.

”Kaikki eivät ole niin tekniikkataitoja. Me elämme kaupungeissa tunnemme, että kaikki ovat tekniikkataitoja. Jos astut SBI:n konttoriin, se olisi täynnä ihmisiä, etkä voi astua sisään. Näin ollen sanomme, että voimmeko siirtää ihmisiä pois konttoreista ja kertoa heille, että toimitamme kaikki nämä palvelut kotiisi”, MD sanoi.

Lisäksi PSB Alliance ilmoitti perjantaina, että se on nimittänyt Veefin Solutionsin rakentamaan toimitusketjun rahoituksen verkkoalustan. Verkkoalustan avulla pienet ja keskisuuret yritykset (pk) voivat saada rahoitusta alkuvaiheessa julkisen sektorin pankkien kautta, ja myöhemmin alustalle tulevat myös yksityiset pankit ja ei-pankkirahoitusyhtiöt rahoittamaan pk-yrityksiä. Mirakhur sanoi, että alustaa pilotoidaan pian kahdessa suuressa PSU-pankissa, jotka todennäköisesti ovat State Bank of India ja Bank of Baroda.

Lopuksi, kun kysyttiin, oliko toimitusjohtaja avoin ajatukselle, että yksityiset pankit saisivat osuuden yrityksestä, hän vastasi: ”Ei tällä hetkellä. Mutta me haluaisimme sen. Ensinnäkin haluamme vakiinnuttaa asemamme PSB-avaruudessa, ja kyllä ​​se on teollisuusteknologiaa, jota rakennamme ja jos sitä voidaan käyttää teollisuudessa, niin miksi ei.

Samankaltaiset artikkelit