Jefferies näkee Axis Bankin nousevan 25 %; anna ”Osta” -luokitus tavoitehinnalla 1250 Rs – Market News

Axis Bank share outlook

Jeffries näkee 25 prosentin nousupotentiaalin Axis Bankin osakkeissa ja on suositellut ”Buy”-kauppaa, jonka tavoitehinta on 1 250 Rs. “Näemme 16 % CAGR:n voitoissa (normalisoituna) tilikaudella 23-26 ja ROE noin +18 %. Arvostukset ovat +20 % alennuksella ICICI Bankille (FY25) ja voivat kaventaa. Axis pysyy alan parhaiden valintamme joukossa. Osta”, jefferies sanoi raportissaan.

Analyytikkopäivällä pankin johto toisti pyrkimyksen ”asiakas pakkomielle”, joka näkyy varainhoitoalustan (joka kolmas rikkaimmista perheistä Axis-pankki), digitaalisten ja konttorikanavien hyperpersonalisoinnissa, kumppanuuksissa. muun muassa fintechs/ CSCs/tech-platforms. Jefferies uskoo, että tämä auttaa parantamaan Net Promoter Scorea (NPS) ja tämä näkyy myös liiketoiminnan kasvussa.

Axis Bankin lainakelpoiset talletukset ovat kasvaneet 34 % maaliskuusta 2022 syyskuuhun 2023 ja ovat vetäytyneet ei-lainattavissa olevista (tukkutalletukset) 17 %. Johto on myös toistanut panostuksensa talletusten vähittäismyyntiin analyytikkopyynnössään. Jefferies sanoi, että talletusfranchisingin parantaminen ja terveen talletuskasvun näkyvyys ovat avainasemassa lainan kasvussa. Pankki on myös selventänyt, että he näkevät rajoitetun vaikutuksen RBI:n viimeaikaisilla toimilla vakuudettomiin vähittäis- ja NBFC-lainoihin. Integraatio Citin korttialustaan ​​etenee hyvin.

Jefferies totesi, että Bharat Banking -täyttö täyttää PSL-tavoitteet ja Max Life -kumppanuus etenee hyvin. Pankki suunnittelee nimittävänsä puheenjohtajan ja lisää johtajia. Myynnin sitoutuminen syvenee, mikä auttaa saavuttamaan PSL-tavoitteet maaseutuverkoston kautta, vähentäen RIDF-talletuksista ja PSLC:stä aiheutuvia tulovuotoja, koska pankki saa 13 % vähittäistalletuksista tästä kanavasta.

Axis Bankin osakekurssi nousi 1,51 % viimeisen viiden päivän aikana, 5 % viimeisen kuukauden aikana, 9,27 % viimeisen kuuden kuukauden aikana ja 6,50 % vuoden aikana. Osakekurssi saavutti 52 viikon huippunsa, 1 047,50 Rs 20. syyskuuta 2023, kun taas 52 viikon alin 814,30 Rs 26. maaliskuuta 2023.

Samankaltaiset artikkelit