Intian sepelvaltimolääkkeiden eluointistenttimarkkinat rekisteröivät 4 % CAGR:n vuoteen 2033 mennessä: GlobalData – Pharma News

India coronary drug eluting stents market to register 4% CAGR through 2033: GlobalData

Intiassa, joka tunnetaan jo maailman sydäntautipääkaupunkina, sydän- ja verisuonitautien ilmaantuvuus lisääntyy erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa huonon elämäntavan vuoksi.

Sepelvaltimotautien lisääntyvän ilmaantuvuuden, uusimpien hoitovaihtoehtojen paremman saatavuuden, korkeampien diagnoosien ja teknologisen kehityksen johdosta sepelvaltimolääkkeiden eluointistenttimarkkinoiden Intiassa odotetaan kasvavan 4 %:n vuotuisella kasvuvauhdilla vuodesta 2023 2033, ennustaa data- ja analytiikkayritys GlobalData.

GlobalDatan uusin raportti ”Sepelvaltimostenttien markkinakoko segmenteillä, osuudella, sääntelyllä, korvauksella, menettelyillä ja ennusteella vuoteen 2033” paljastaa, että Intian sepelvaltimolääkkeiden eluointistenttimarkkinoiden osuus Aasian ja Tyynenmeren (APAC) markkinoista oli noin 25 % vuonna 2023.

Kanchan Chauhan, GlobalDatan lääketieteellisten laitteiden analyytikko kommentoi: ”Sydänsairaudet kasvavat Intiassa nopeasti, ja jos tämä suuntaus jatkuu, kansakunta voi pian kirjata eniten sydänsairauksiin kuolemia. Tämän haasteen ratkaisemiseksi tarvitaan edistystä hoitomenetelmissä, kuten kuvantamislaitteiden, stentin suunnittelun ja implantointitekniikoiden parannuksia.

Japanilainen Terumo lanseerasi joulukuussa 2023 Intiassa Ultimaster Nagomi -stentin, joka erottuu siitä, että siinä on bioresorboituva polymeeripinnoite, joka liukenee vähitellen helpotettuaan lääkkeen tehokasta annostelua ja siten estämään restenoosin. Toisin kuin perinteiset lääkkeitä eluoivat stentit, joissa käytetään kestäviä polymeerejä, jotka voivat aiheuttaa pitkäaikaisia ​​komplikaatioita, kuten kroonista tulehdusta, Terumon lähestymistapa minimoi tulehdusreaktioiden riskin ja parantaa potilasturvallisuutta.

Chauhan päättää: ”Intia edistyy nopeasti sydän- ja verisuonihoidon suhteen. Laadukkaiden sairaaloiden, kustannustehokkaiden hoitovaihtoehtojen ja ammattitaitoisten kardiologien ansiosta maa on jo lääkematkailun suosikkikohde. Kehittyneen kardiologisen hoidon jatkuvan kehittämisen ja käyttöönoton myötä Intiasta tulee maailmanlaajuinen huippuluokan kardiologisen hoidon keskus.”

Samankaltaiset artikkelit