IndusInd Bank ja Tata Motors ovat edelleen SEBI RA:n suosituimmat suositukset Stocktwitsissä tällä viikolla – CaFE Invest News

Top stocks to buy, stocks recommendations

RA:t Stocktwitsissä

Nifty kävi viime viikolla epätasaisesti, ja se sulki hieman alle prosentin 22200:sta 22345:een. Huolimatta kuukausittaisesta vanhenemisesta ja MSCI-tasapainotuksesta johtuvasta volatiliteetista, hämmästyttävä BKT:n kasvuluku hurmasi markkinat, mikä johti elpymiseen ja 1,6 prosentin nousuun Niftyssä. . Viikoittainen volatiliteetti osoitti kestävyyttä myllerrysten keskellä, mikä kuvastaa markkinoiden reaktiota talouden indikaattoreihin jatkuvan maailmanlaajuisen epävarmuuden keskellä.

Uskomme, että 21 200 on Niftylle ratkaiseva taso, vaikka olemme kaukana siitä, epäilemme härkätrendin muuttuvan, kunnes onnistumme pysymään sen yläpuolella. PS: Härkämarkkinoiden korjaukset ovat karkeita ja nopeita, joten laajempi valikoima varmistaisi vähemmän kauppoja ja paniikkia. Mielenkiintoista on, että useimpina maaliskuukausina markkinat ovat maailmanlaajuisesti pysyneet epävakaisina, mikä saattaa vaatia varovaisuutta.

Osakesuositukset:

IndusInd Bank, kirjoittanut Bharat Sharma

Hinnat muodostivat kolminkertaisen pohjan 1440:n tasolla, hyvin lähellä 200 EMA:ta, mikä tarkoittaa vahvaa tukea siellä. Äskettäin hinnat muodostivat putoavan kiilan, joka on rikkonut noususuhdanteen merkittävästi. Hinnat ylittivät myös välittömän huipun 1515 ja sulkeminen 20-50 EMA:n yläpuolelle merkitsee nyt edelleen nousuvauhtia tässä.

Kaupan asetukset: Voimme käynnistää pitkän positio tällä välillä 1500-1525 tasoilla 1600-1700+ nousutavoitteilla seuraavan 4-8 viikon aikana stoplossilla tunnistetussa tuessa 1440

Tohtori Nikhil Jainin Tata Motors

Tata Motorsin osakekurssi on ollut vahvassa viimeisellä neljänneksellä hyvän tuloksen ansiosta. Päivittäisellä aikavälillä osake on testannut murtovyöhykettä lähellä 950 onnistuneesti. Sekä päivittäinen että viikoittainen suhteellinen voimaindeksi on yli 70, mikä tekee tästä osakkeesta korkean vauhdin ja voi johtaa voimakkaaseen nousuun. Osaketta voidaan harkita nykyisellä markkinahinnalla, jonka tavoite on 1125 ja pysäytystappio 844.

Mayank Mehraan Dr. Lal PathLabs

Lal PathLabs (LPL) on tällä hetkellä 19,4 000 Cr:ssa ja käy kauppaa 58-kertaisella PE-arvolla, mikä on alhaisempi kuin niiden mediaani PE 74,6-kertainen 23 prosentin markkinaosuudella. LPL:n diagnostiikkapalvelujen kysyntä kasvoi merkittävästi COVID-19-pandemian aikana. Siitä lähtien niiden liikevaihdon kasvu on pysynyt vaimeana marginaalipaineen vuoksi, mikä johti 7 %:n CAGR:iin voiton kasvussa. Vaikka liiketoiminta ei ole suhdannevaihtelua, Covid-pandemia aiheutti epälineaarisen nousun sen tuloissa.

He ovat onnistuneet säilyttämään 25 %:n OPM:n viimeisen vuosikymmenen ajan, kun liikevaihto kasvoi 342 Kr:stä vuonna 2012 2 172 Kr:iin vuonna 2023. Terveydenhuollon tietoisuuden ja ennaltaehkäisevien seulontatutkimusten painottaminen jatkuu pandemian jälkeen, joten LPL on edelleen valmis kestävään kasvuun. Pienemmät terveydenhuollon toimijat haluavat ulkoistaa diagnostisten ja patologisten testaustarpeidensa, joten LPL:n vakiintunut läsnäolo ja kyky vastata tähän kysyntään asettavat sen suotuisasti markkinoille.

Samankaltaiset artikkelit