Uusi rahastotarjous: DSP Mutual Fund julkaisee DSP US Treasury Fund of Fund -rahaston – Tarkista tiedot

DSP UST FoF offers investors an opportunity to benefit from FED interest rate policies by investing in US Treasuries

DSP Mutual Fund on ilmoittanut käynnistävänsä DSP US Treasury Fund of Fundin (DSP UST FoF), avoimen rahastorahastojärjestelmän, joka sijoittaa ETF:ien osuuksiin ja/tai US Treasury Bonds -rahastoihin keskittyviin rahastoihin.

Rahasto tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden hyötyä FED:n korkopolitiikasta sijoittamalla Yhdysvaltain valtiovarainrahastoihin. Yli 95 % rahaston varoista sijoitetaan rahamarkkina-, vaihtuvakorkoisiin, lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin rahastoihin.

DSP UST FoF tarjoaa mahdollisuuden ansaita korkeampia korkotuottoja Yhdysvaltojen kohonneista tuotoista. Yhdysvaltain tuotot ovat korkealla tasolla ja lähellä 10 ja 20 vuoden huippuja. Tämä tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden pysäköidä rahaa korkeampaan korkoon. Sijoittajilla on myös mahdollisuus ansaita markkaa markkinavoittoa korkeammasta duraatiosalkusta, kun tuotto laskee. Koronnostojen määrä Yhdysvalloissa on ollut korkeampi kuin Intiassa; vastaavasti tuottojen laskun todennäköisyys ja määrä voivat olla potentiaalisesti suurempia Yhdysvalloissa kuin Intiassa.

Aktiivinen keston hallinta on toinen etu. Eri joukkovelkakirjakategorioiden tuotto vaihtelee korkosyklin mukaan. Aktiivinen hallinta dynaamisilla kestopuheluilla voi auttaa sijoittajia navigoimaan Yhdysvaltain korkojaksoissa ja ansaitsemaan mahdollisesti parempia tuottoja. INR on heikentynyt dollaria vastaan ​​vuosien aikana. USD-altistuminen voi auttaa sijoittajia ansaitsemaan INR:n heikentymisestä.

Yhdysvaltain valtiovarainministeriötä pidetään yleensä turvasatamana ahdinkoaikoina, ja siksi sillä voi olla keskeinen rooli varojen allokoinnissa. USD:n ja Yhdysvaltain valtion velkasaneerausten lisääntynyt kysyntä kriisiaikoina johtaa usein parempiin tuloksiin. Sijoittajien, jotka suunnittelevat Yhdysvaltoihin perustuvia kuluja, kuten korkeakoulutusta, on otettava huomioon sekä Yhdysvaltain inflaatio että INR:n poisto. Yhdysvaltain valtion joukkovelkakirjalainat voisivat auttaa heitä selvittämään molemmat.

DSP UST FoF:n uusi rahastotarjous avautuu merkittäväksi 7. maaliskuuta 2024, ja se sulkeutuu 13. maaliskuuta 2024.

”Tämä on sijoittajille sopiva aika tarkastella potentiaalia, joka kohoaa Yhdysvaltain valtiovarainministeriön kohonneeseen tuottoon ja niiden todennäköiseen laskuun. Rahaston suunnittelu tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden ansaita parempaa tuottoa aktiivisen korkosyklin hallinnan kautta. DSP UST FoF on myös loistava vaihtoehto niille, joilla on tulevaisuuden yhdysvaltalaisia ​​kuluja”, sanoo Sandeep Yadav, DSP-sijoitusrahaston kiinteätuotto-johtaja.

Samankaltaiset artikkelit