Trehan Iris lanseeraa korkean toimistotornin Greater Noida Westissä

Trehan Iris launches high-rise office tower in Greater Noida West

Trehan Iris, yksi Intian johtavista kiinteistökehittäjistä, on äskettäin lanseerannut OMEGAn – korkean toimistotornin. Tämä torni sijaitsee ”Iris Broadway Greno West” -alueella, miljoonan neliömetrin suuruisella laadukkaalla vähittäiskaupan johtamassa sekakäyttöisessä kehitys- ja viihdekohteessa.

Yrityksen mukaan OMEGA on suunniteltu tarjoamaan moderni ja korkeatasoinen työtilakokemus tarjoamalla lukittavia toimistotiloja, joita on hyvin vähän Greater Noida Westissä. Tornissa on upea ja omistautunut bisneskeskus nimeltä ”Omega Corporate Lounge”. Se sijaitsee 7000 neliömetrin alueella, ja se on eksklusiivinen ja ilmainen jokaisen toimiston omistajan ja vuokralaisen käytössä.

Huolellisesti suunniteltu Omega Corporate Lounge on tarkoitettu tarjoamaan rauhallinen ja mukava ympäristö asiakastapaamisille, ryhmäkeskusteluille ja aivoriihille. Sen perusarvot mukavuus ja joustavuus tekevät siitä ihanteellisen paikan työntekijöille ja asiakkaille yhteydenpitoon ja yhteistyöhön. Tämän lisäksi siellä on erillinen odotustila ja kahvila, jossa työntekijät voivat pitää tauon ja nauttia laadukkaasta ruoasta. Toimiston omistajille on tarjolla yksinoikeus konferenssitiloihin. Muita merkittäviä kohokohtia ovat suora pääsy katolla sijaitseviin ravintoloihin ja ostoskeskukseen, itsenäinen tervetuloaula, jossa on pudotusalue, konferenssitilat kaikkiin toimistoihin ja oma parveke, jossa on istuinalue, josta on kaunis näköala terassiravintoloihin ja uima-altaalle. Koko suunnittelun ja kokemuksen tarkoituksena on tarjota työn ja yksityiselämän tasapaino.

Trehan Irisin toiminnanjohtaja Abhishek Trehan kommentoi äskettäin avattua toimistotornia: ”OMEGA on eksklusiivinen kiinteistö, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten yritysten ja ammattilaisten tarpeisiin. Se tarjoaa poikkeuksellisen ympäristön, joka varmistaa täydellisen tasapainon työn ja elämän välillä maailmanluokan mukavuuksilla ja infrastruktuurilla. Minkä tahansa kiinteistöprojektin sijainti on kriittinen sen onnistumiselle, ja Greater Noida West on yksi halutuimmista kohteista useista hyvistä syistä. Siitä on tulossa yksi alueen hienoimmista yrityskeskuksista, joten OMEGA on erinomainen valinta yrityksille.

Hän lisäsi: ”Pyrimme suunnittelemaan erinomaisia ​​projekteja, jotka kiinnittävät brändien ja yritysten huomion. Toiminnallinen ostoskeskuksemme Iris Broadway, Gurugram, on 100-prosenttisesti vuokrattu, ja siellä on suurimpia vähittäiskaupan ja ruoka- ja juomabrändejä. Olemme varmoja, että myös Iris Broadway Greno Westillä on parhaat vähittäismyyntibrändit, jotka tarjoavat maailmanluokan ostokokemuksen, ja Omegasta tulee myös loppukäyttäjien sekä avainyritysten ja monikansallisten yritysten paras valinta.

Nopeasti kasvavalla alueella sijaitseva Iris Broadway Greno West on monikäyttöinen rakennus, jossa on vähittäiskauppaa, hotelli- ja juhlatilaisuuksia, ruokia ja juomia, Multiplex- ja toimistotorni. Tämän kehityksen pääarkkitehti on Benoy, Iso-Britannia, kuuluisan Ferrari Worldin ja Dubai City Walkin takana oleva tiimi, joka vastaa kuuluisten maamerkkien, kuten Ferrari Worldin ja Dubai City Walkin, suunnittelusta.

500 000 asunnon kehittämisen ja noin 1,5 miljoonan asukkaan mahdollisuuksien ansiosta seuraavan 3-4 vuoden aikana alueella on nopea kasvu.

Samankaltaiset artikkelit