”INDI-allianssin anti-Sanatan, jäsenet levittävät valheita vaarassa olevasta demokratiasta”: PM Modi Maharashtrassa

PM Modi

Pääministeri Narendra Modi pyyhkäisi INTIA-blokkia Maharashtran Ramtekin mielenosoituksen aikana sanoen, että oppositioliiton jäsenet ovat ”anti-Sanatan” ja he järjestävät mielenosoituksia niiden kanssa, jotka haluavat hävittää Sanatan dharman.

”Tämä Ram Navami, arvostettu Ram Lallamme ei tule olemaan teltan alla, vaan omassa temppelissään. Tämä tärkeä tilaisuus saapuu 500 vuoden ajanjakson jälkeen. Silti INDI-liitto hylkäsi kutsun Ram-temppelin pran pratishtha -seremoniaan. Heidän asenteensa heijastelee Sanatan-vastaista mielipidettä, koska he linjaavat ryhmiä, jotka pyrkivät hävittämään sanatan arvot”, pääministeri Modi sanoi.

Hän sanoi lisäksi, että liiton jäsenet levittävät valheita sanoen, että demokratia ja perustuslaki ovat vaarassa, jos Modi palaa valtaan.

”He tekivät saman silloinkin, kun Atal Bihari Vajpayee oli vallassa. Tämä tarkoittaa, että heillä ei ole uutta ideaa. Eikö demokratia ollut vaarassa, kun hätätila määrättiin?” hän lisäsi.

Pääministeri hyökkäsi myös kongressin kimppuun väittäen, että se vastustaa kansalaisuusmuutoslakia (CAA), koska sen ensisijaiset edunsaajat ovat dalitit.

”He voivat protestoida sitä vastaan ​​mitä haluavat, mutta jokainen CAA:n edunsaaja saa kansalaisuuden, ja vakuutan teille siitä”, pääministeri Modi sanoi.

Ramtek Lok Sabhan vaalipiiri äänestää vaalien ensimmäisessä vaiheessa 19. huhtikuuta. Ääntenlaskenta on 4. kesäkuuta.

Samankaltaiset artikkelit