Delhi-NCR:n kiinteistöt todistavat paradigman muutosta – tässä miksi

Real estate in Delhi-NCR is witnessing a paradigm shift - Here's why

Vuodesta 2024 tulee kasvun voimanpesä, joka heijastaa mahdollisten ostajien toiveita ja mieltymyksiä Delhi-NCR:n kiinteistömarkkinoiden vilkkaassa maisemassa. R&R:n tuoreen tutkimusraportin mukaan huikeat 57 % ostajista aikoo tehdä kiinteistösijoituksia seuraavien 3–5 kuukauden aikana, mikä viittaa kysynnän kasvuun, ja merkittävä 44 % Delhi-NCR:n ostajista on innokas sijoittamaan. rakenteilla olevissa kiinteistöissä, mikä korostaa alan optimismia.

Asuinkiinteistöt ovat pääpaino lähes puolelle ostajaehdokkaista, jotka etsivät korkealuokkaisia ​​asuintiloja, jotka nostavat elämäntapaansa ja tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Trendi viittaa siirtymiseen kohti kiinteistön omistamista ja kokonaisvaltaista asumiskokemusta.

Raheja Developersin Nayan Raheja sanoo: ”Nykyinen trendi merkitsee muutosta kohti laadukasta elämää. Ostajat eivät etsi vain koteja; he etsivät kohonnutta elämäntapaa. Luksusprojektimme ovat osoittaneet lisääntynyttä kiinnostusta, kun ihmiset haluavat mukavuutta ja ylellisyyttä asuintiloihinsa. Ostajia ei vedä markkinoille vain omistusmahdollisuus, vaan mahdollisuus saada huomattavaa tuottoa. Ensisijaisten kiinteistötyyppien saatavuus motivoi myös heitä investoimaan, ja Gurugram on noussut epäilyttäväksi kohteeksi tässä huolenaiheessa eri toimialojen projekteissa. Tämä on sopusoinnussa sen käsityksen kanssa, että kiinteistö ei ole vain sijoitus, vaan ilmoitus ihmisen asemasta ja elämäntyylistä.

Sachin Gawri, Rise Infraventuresin perustaja ja toimitusjohtaja, valaisee markkinoiden dynamiikkaa: ”Delhi-NCR:n kiinteistömarkkinat ovat valmiita merkittävään kasvuun. Ostajat ovat yhä valppaampia ja keskittyvät paikkoihin, joissa on potentiaalia arvostaa. Premium-asuntojen kysynnän kasvu ja investointien kasvu heijastavat markkinoiden joustavuutta ja houkuttelevuutta sekä omakäyttöön että investointeihin. Naisten merkittävä vaikutus koteihin ja asuintiloihin liittyvissä ostopäätöksissä on johtanut myös asuinsijoitusten kasvuun, koska he uskovat, että tällaisiin tiloihin sijoittaminen on turvallista ja hyödyllistä.

Tarkempi tarkastelu demografisista osoittaa, että 60 % vastaajista kuuluu 35-44-vuotiaiden ikäryhmään, mikä viittaa siihen, että keskitason ammattilaiset pitävät kiinteistöjä sijoituskohteena. Gurugram on suosituin sijoituspaikka, ja 35 % ostajista ilmaisee haluavansa ostaa kiinteistön tästä kukoistavassa kaupungissa. Noida, Delhi ja muut NCR:n osat seuraavat tiiviisti perässä.

Erityisesti Gurugram-markkinat ovat kokeneet huomattavan 45 %:n hintojen nousun premium-asuntojen segmentissä, mikä vahvistaa käsitystä siitä, että sijoittaminen oikeaan sijaintiin voi johtaa merkittäviin tuotoihin. Tunnetut kiinteistökehittäjät tukevat tätä mielipidettä ja korostavat korkeatasoisten asuintilojen kasvavaa kysyntää.

Mohit Goel, MD, Omaxe Group, sanoo: ”Vuosi 2024 merkitsee käännekohtaa Delhi-NCR:n kiinteistöille, ja ostajat ilmaisevat vahvaa taipumusta luksusasumiseen. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa tätä muutosta. Projektimme määrittelevät uudelleen ylellisyyden ja hienostuneisuuden tarjoten vertaansa vailla olevan elämisen. Nykypäivän vaativat ostajat eivät vain investoi kiinteistöön; he investoivat elämäntapaan. Positiiviset trendit osoittavat, että huippuylellisten tilojen kysyntä on kasvussa, ja olemme sitoutuneet vastaamaan tähän kysyntään toimittamalla projekteja, jotka ovat esimerkkejä eksklusiivisuudesta, suunnittelun erinomaisuudesta ja vertaansa vailla olevasta mukavuudesta.

”Delhi-NCR:n kiinteistömaailma vuonna 2024 on loputtomien mahdollisuuksien kangas. Olemme todistamassa keskisegmentin kiinteistöjen kysynnän kasvua, mikä on osoitus älykkäiden sijoitusten trendistä. Ostajat eivät vain etsi tilaa; he etsivät arvoa ja tulevaisuuden potentiaalia. Projektimme on suunniteltu täyttämään nämä odotukset ja tarjoavat täydellisen yhdistelmän kohtuuhintaisuutta ja kasvupotentiaalia. Markkinoiden dynamiikka on suotuisa, ja olemme varmoja, että tarjontamme myötävaikuttavat alueen kiinteistöalan voimakkaaseen kasvuun”, sanoo Radheecka Rakesh Garg, johtaja, Rajdarbar Realty.

On ilmeistä, että Delhi NCR:n kiinteistöalalla on käynnissä paradigman muutos, kun ostajat keskittyvät korkealuokkaisiin asuintiloihin, jotka eivät ainoastaan ​​täytä heidän perusasumisen tarpeitaan, vaan myös parantavat heidän yleistä elämäntapaansa. Kiinteistöjen kietouduttua yhä enemmän kaupunkiväestön toiveisiin, näkymät pysyvät positiivisina ja lupaavat kukoistavaa tulevaisuutta niin kehittäjille kuin sijoittajillekin.

Samankaltaiset artikkelit