IBM julkistaa tekoälyyn perustuvan watsonx Code Assistant for Z:n kehittäjille

It’s believed that the watsonx Code Assistant product portfolio will extend over time

IBM on julkistanut watsonx Code Assistant for Z:n, tekoälyavusteisen tuotteen. Tämän kehityksen odotetaan mahdollistavan COBOLin kääntämisen Java-kieleksi IBM Z:ssa ja voi parantaa kehittäjien tuottavuutta alustalla. Tietojen mukaan tämä tuote tulee saataville vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä, ja se on suunniteltu nopeuttamaan COBOL-sovellusten modernisointia.

Virallisen julkaisun mukaan watsonx Code Assistant for Z on uusi lisäys watsonx Code Assistant -tuoteperheeseen. Ymmärrettyjen tietojen mukaan nämä ratkaisut saavat tehonsa IBM:n watsonx.ai-koodimallilla, jonka pitäisi osata 115 koodauskieltä 1,5 biljoonasta tunnuksesta oppineena.

Uskotaan, että watsonx Code Assistant -tuotevalikoima laajenee ajan myötä koskemaan muita ohjelmointikieliä, parantamaan modernisointiin kuluvaa aikaa ja vastaamaan kehittäjien osaamishaasteisiin. Lähteet viittaavat siihen, että watsonx Code Assistant for Z on suunniteltu auttamaan yrityksiä hyödyntämään luovaa tekoälyä ja automatisoituja työkaluja nopeuttamaan keskustietokonesovellusten modernisointia tavoitteena säilyttää IBM Z:n suorituskyky, tietoturva ja joustavuus.

”Uskon, että yhteistyömme IBM:n kanssa on osa pyrkimystämme hyödyntää luovia tekoälyrajapintoja haastaaksemme lähestymistapoja materiaalin tuottavuuden parantamiseksi ja keksiäksemme uudelleen pääomamarkkinaratkaisumme. Olemme saaneet asiakkaidemme vastauksia generatiivisiin tekoälyinvestointeihimme, ja odotamme innolla mahdollisuutta jatkaa ponnistelujamme hyödyntämällä IBM watsonx Code Assistant for Z -sovellusta alustojen käsittelyssä”, Roger Burkhardt, pääomamarkkinoiden ja tekoälyn johtaja, Broadridge Financial, sanoi.

Samankaltaiset artikkelit