Hero Realty kehittää Gurugramiin monikerroksisen kompleksin, jonka tavoitteena on 5000 rupian ylälinja

Hero Realty to develop multi-story complex in Gurugram, targets a topline of Rs 5000 cr

Hero Realty Pvt Ltd (HRPL), yksi Intian johtavista kiinteistökehittäjistä, ilmoitti tänään, että se on solminut uuden yhteisyrityssopimuksen Saheb Enterprisen kanssa korkealaatuisen monikerroksisen kompleksin kehittämiseksi noin 4 hehtaarin maa-alueelle Gurugramissa. nopeasti kehittyvä 104-sektori. Tämän uuden hankeilmoituksen myötä Hero Realty tavoittelee ylimääräistä 1 500 miljoonaa rupiaa nykyisen verotuksen ylälinjassa ja 5 000 miljoonan rupiaa seuraavan parin vuoden aikana.

Puhuessaan FE Onlinen kanssa Hero Realtyn tiedottaja kertoi, että HRPL on hyödyntänyt brändejään hankkiakseen uusia tuotteita omaisuuskehitysstrategian avulla ja sen painopiste on Gurgaoniin, Noidaan, Delhiin ja Mohaliin. Yhtiö suunnittelee nyt lanseeraavansa vielä lähes 30–35 lakh neliöjalkaa seuraavan vuoden sisällä.

Hero Homes Gurugram sijaitsee noin 4 eekkeriä erinomaista maata pitkin kasvavan Dwarka Expresswayn varrella sektorilla 104, ja se tarjoaa enimmäkseen laadukkaita asuinhuoneistoja. Tämän uuden tontin lisäämisen myötä Hero Realty ja Saheb Enterprise -projektimaa kasvaa 11 eekkeriin, mikä tekee siitä yhden Gurugramin suurimmista asuinalueista ja vahvistaa merkittävästi HRPL:n läsnäoloa NCR-alueella. Kohde sijaitsee strategisella paikalla, josta pääsee helposti National Highway 48:lle ja Northern Peripheral Roadille, ja pian se on täysin toimintakuntoinen Dwarka Expressway.

Ilmoittaessaan tästä yhteisyrityksestä Dr. Dharmesh Shah, Hero Realty Pvt Ltd:n toimitusjohtaja, sanoi: ”Meillä on ilo ilmoittaa tämän strategisesti tärkeän projektin lisäämisestä Gurugramiin. Tämä yhteisyritysprojekti Saheb Enterprisen kanssa antaa meille mahdollisuuden kasvattaa merkittävästi markkinaosuuttamme Gurugramissa seuraavien vuosien aikana, ja se sopii strategiaamme syventää läsnäoloamme keskeisillä kiinteistöjen mikromarkkinoilla. Tämä projekti on myös linjassa visiomme kanssa luoda muuttuvia kiinteistöprojekteja, jotka määrittelevät uudelleen alan standardit. Tämä projekti vahvistaa entisestään jatkuvaa myynnin kasvuamme kuluvalla tilikaudella ja luo pohjan markkinaosuutemme ja kärkilinjamme merkittävälle kasvulle.

Saheb Enterprisen promoottorit Digvijay Singh (CFA) ja Lavanya Singh Dinodia sanoivat tilaisuudessa: ”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä uudessa projektissa ikonisen brändin, kuten Hero Realtyn, kanssa, sillä toimitusjohtaja on muuttanut HRPL:n. Asunnonostajien ylivoimainen vastaus heijastaa heidän luottamustaan ​​yhdistettyihin kykyymme. Uskomme, että tämä hanke tarjoaa kuluttajille luokkansa parhaan kiinteistön Delhin NCR-alueella.”

Gurugramin 104-sektori on nopeasti nousemassa houkuttelevaksi sijoitusmahdollisuudeksi, koska sen ainutlaatuinen sijaintietu on arvostetun Dwarka Expresswayn rinnalla. Dwarka Expressway on pian täysin toiminnassa.

Hero Realty on jo toimittanut lippulaivaprojekteja Gurugramissa, Ludhianassa, Mohalissa ja Haridwarissa.

Samankaltaiset artikkelit