RBI rankaisee Union Bankia, RBL Bankia ja Bajaj Financea sääntöjen noudattamatta jättämisestä – Banking & Finance News

RBI, RBI news, banking, banking financial express, financial express

Reserve Bank of India ilmoitti perjantaina, että se on määrännyt Union Bank of Indialle, RBL Bankille ja Bajaj Finance Ltd:lle rangaistuksia säännösten noudattamatta jättämisestä.

Intian keskuspankki (RBI) sanoi lausunnossaan, että valtion ylläpitämälle Union Bank of Indialle on määrätty 1 miljoonan Rs:n sakko, koska se on rikkonut sen ohjeita, jotka liittyvät ”Lainat ja ennakot – lakisääteiset ja muut rajoitukset”.

Yksityisen sektorin RBL Bank Ltd:lle on määrätty 64 000 rupian sakko, koska se ei ole noudattanut tiettyjä RBI:n (ennakkohyväksyntä yksityisen sektorin pankkien osakkeiden tai äänioikeuksien hankkimiseen) ohjeita, 2015, keskuspankki sanoi toisessa. lausunto.

Toisessa tiedotteessa se sanoi, että Bajaj Finance Ltd:lle on määrätty 8,5 lakhin sakko, koska se ei ole noudattanut NBFC:n (Reserve Bank) 2016:n petosten valvontaa koskevia ohjeita.

Kaikissa tapauksissa RBI lisäsi, että seuraamukset perustuivat säännösten noudattamisen puutteisiin, eikä niillä ole tarkoitus vaikuttaa minkään yksiköiden asiakkaidensa kanssa tekemien liiketoimien tai sopimusten pätevyyteen.

Samaan aikaan keskuspankki ilmoitti myös hyväksyneensä suunnitelman Ahmedabadissa sijaitsevan Suvikas People’s Co-operative Bank Ltd:n yhdistämisestä Ahmedabadissa sijaitsevaan Kalupur Commercial Co-operative Bank Ltd:hen.

Järjestelmä tulee voimaan 16. lokakuuta.

Suvikas Osuuspankki Oy:n konttorit toimivat Osuuspankin Kalupurin konttoreina 16. lokakuuta alkaen.

Samankaltaiset artikkelit