HEG ja TCS ovat edelleen Mehta Equitiesin viikon suosituimmat osakesuositukset – CaFE Invest News

Top Stocks to buy this week

Kirjailija: Riyank Arora

Tiistaina vertailuindeksi avautui ennallaan ja päätyi tasaiseen laskuun. Nifty päätyi 3 pistettä korkeammalle, kun taas Sensex nousi 165 pistettä. Sektoreista Nifty Realty -indeksi johti pudotusta ja putosi lähes 34 pistettä tämän päivän istunnossa.

Suurin osa PSU Banking -osakkeista kirjasi voittoa tämän päivän istunnossa. Teknisesti markkinoiden kauppa käy selvästi yli päätukitasonsa 22 225. Suurin vastus on 22 450 tasolla. Kaiken kaikkiaan trendi on edelleen positiivinen, ja voimme odottaa indeksin käyvän tällä alueella jonkin aikaa.

Varastosuositukset:

HEG

Osake teki hyvän läpimurron helmikuun 23. päivän huippunsa yläpuolelle ja näki myös merkittävän volyymin elpymisen tämän päivän istunnossa. Tämän päivän istunnon volyymi oli lähes 5 kertaa suurempi kuin 30 päivän keskimääräinen volyymi, ja kun hinta ylittää tärkeän vastusmerkkinsä, voimme odottaa tavoitteita vuosille 1970 ja 2000 lähitulevaisuudessa tiukan stop-lossin ollessa 1700 merkki.

TCS

Osake on noussut resistenssin 4184:n yläpuolelle päiväkaavioissaan. Teknisistä syistä kokonaisvauhti ja vahvuus näyttävät nousevalta, ja osake näyttää olevan valmis nousuun kohti 4400:aa ja sen yläpuolella. Pitkien positioiden kohdalla tiukka stop-loss tulee pitää 4150:n kohdalla.

Tata Communications

Osakkeen nähdään testaavan uudelleen purkaustasoaan päiväkaavioissa. Kun yleinen trendi on positiivinen ja osakkeet pysyvät vahvana negatiivisista markkinatunneista huolimatta, näyttää siltä, ​​että se voi nousta nopeasti kohti vuotta 2100 ja sen yläpuolella. Tiukka stop-loss tulisi kuitenkin pitää vuoden 1925 merkinnässä kaikkien aktiivisten pitkien osalta.

Samankaltaiset artikkelit