HDFC Bank neuvoo asiakkaita välttämään NEFT-siirtoja 1. huhtikuuta; Katso muut tämän päivän pankkeihin liittyvät ilmoitukset – Pankki- ja rahoitusuutiset

hdfc bank, HDFC Bank share price, HDFC Bank Q3 earnings, HDFC Bank Q3 Results, HDFC Bank Share Price Target, HDFC Bank Q3, HDFC Bank Q3 review, HDFC Bank ADR shares, HDFC Bank stock fall

HDFC Bank on ilmoittanut asiakkailleen, että National Electronic Funds Transfer (NEFT) -tapahtumat eivät välttämättä ole saatavilla 1. huhtikuuta 2024 tilikauden päättymiseen liittyvien menettelyjen vuoksi, ja kehotetaan olemaan käyttämättä NEFT-toimintoa rahan siirtämiseen tänään. Se totesi lisäksi, että NEFT:n kautta kuun ensimmäisenä päivänä palkkaa saavien asiakkaiden palkat saattavat viivästyä, vaikka pankki on hyväksynyt, että muut maksupalvelut, kuten IMPS, RTGS tai UPI, toimivat normaalisti.

HDFC Bank sanoi asiakkailleen lähettämässään ilmoituksessa: ”Hyvä asiakas, kiitos HDFC Bankin kanssa tehdystä pankkitoiminnasta. Huomaa, että ulospäin suuntautuvat NEFT-tapahtumat voivat viivästyä / eivät välttämättä ole saatavilla 1. huhtikuuta 2024 tilikauden päättymismenettelyjen vuoksi. Pyydämme sinua suorittamaan tapahtumasi IMPS:n, RTGS:n tai UPI:n avulla tänä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiakastukitiimiimme numeroon 18001600/1800 2600. Kiitos jatkuvasta luottamuksestasi HDFC Bankia kohtaan.”

Lisäksi, kun uusi tilikausi 2024-25 alkaa tänään, tässä on muita ilmoituksia, jotka sinun tulee olla tietoisia tarpeettomien hässäkkäiden välttämiseksi:

Toisessa Intian keskuspankin ilmoituksessa ilmoitettiin, että pankit pysyvät suljettuina 1. huhtikuuta, jotta ne voivat sulkea vuositilinsä. Vaikka pankit ovat kiinni useimmilla alueilla / osavaltioissa eri puolilla maata, se pysyy avoinna Aizawlissa, Chandigarhissa, Gangtokissa, Kolkatassa, Shillongissa ja Shimlassa, RBI sanoi.

On huomionarvoista, että toisen RBI:n ilmoituksen mukaan kaikki valtion tuloja ja maksuja käsittelevät pankkien konttorit olivat avoinna tapahtumille 30. maaliskuuta ja 31. maaliskuuta aivan kuten kaikkina arkipäivinä. Aiemmin, 20. maaliskuuta 2024 päivätyssä ilmoituksessa, RBI oli sanonut: ”Intian hallitus on esittänyt pyynnön pitää kaikki valtion tuloja ja maksuja käsittelevien pankkien sivukonttorit avoinna tapahtumia varten 31. maaliskuuta 2024 (sunnuntai). ottaa huomioon kaikki valtion tuloihin ja maksuihin liittyvät tapahtumat tilikaudella 2023-24. Sen mukaisesti välityspankkeja kehotetaan pitämään kaikki valtion liiketoimintaa käsittelevät sivukonttorinsa auki 31.3.2024 (sunnuntai).

Nyt toisessa RBI:n 28. maaliskuuta 2024 antamassa ilmoituksessa todettiin, että 2000 Rs:n setelin vaihtomahdollisuus ei ole käytettävissä 1. huhtikuuta 2024 vuotuiseen tilien sulkemiseen liittyvien toimintojen vuoksi. Toimisto jatkuu RBI:n 19 liikkeeseenlaskutoimistossa tiistaina 2. huhtikuuta 2024. RBI:n 19 toimistoa, jotka tallettavat/vaihtavat seteleitä, sijaitsevat Ahmedabadissa, Bengalurussa, Belapurissa, Bhopalissa, Bhubaneswarissa, Chandigarhissa, Chennaissa, Guwahatissa, Hyderabadissa, Jaipur, Jammu, Kanpur, Kolkata, Lucknow, Mumbai, Nagpur, New Delhi, Patna ja Thiruvananthapuram.

Intian valtionpankki (SBI) ilmoitti viime viikolla, että se on tarkistanut eri SBI-pankkikorttiluokkien, mukaan lukien Classic-, Silver-, Global- ja Contactless, vuotuiset ylläpitomaksut, jotka tulevat voimaan 1. huhtikuuta. Vuotuiset ylläpitomaksut eri SBI-pankkikorttiluokkien, mukaan lukien Yuva-, Gold-, Combo- ja Platinum-debit-kortit, on korotettu 75 rupialla. Julkinen lainanantaja muuttaa myös maksukorttien myöntämiseen ja vaihtamiseen liittyviä maksuja. Huhtikuun 1. päivästä alkaen tiettyihin luottokortteihin on tehty useita muutoksia, joihin sisältyy tiettyjen luottokorttien palkkiopisteiden kertymisen estäminen vuokranmaksutapahtumista. Samaan aikaan joidenkin luottokorttien vuokranmaksutapahtumasta kertyneet palkintopisteet loppuvat 15. huhtikuuta.

Samankaltaiset artikkelit