Gurgaonin tulevat keskukset: Kukoistavat investointi- ja kehityskeskukset

Gurgaon's Upcoming Hubs: Thriving centers for investment and development

Gurgaon kehittyy nopeasti, ja kaupunki asettuu merkittävään kasvuun ja muutokseen. Useat Gurgaonin alueet ovat muuttumassa tuottoisiksi solmukohtiksi, jotka tarjoavat mahdollisuuksia ja pitävät sisällään valtavan potentiaalin sijoittajille ja asukkaille. Kaupungin talouskasvun myötä sektori 89 ja erityisesti sen lähialueen muut sektorit ovat nousseet erinomaiseksi sijainniksi, joka tarjoaa houkuttelevia investointimahdollisuuksia. Tämä alue on yhdistetty hyvin yhdistettyyn infrastruktuuriin, mikä tekee alueesta ihanteellisen sijoituskohteen. Pilvenpiirtäjät, nopea kaupungistuminen ja strateginen sijainti houkuttelevat yrityksiä, ammattilaisia ​​ja asukkaita. Tässä kaupungissa esiin nouseva strateginen kehitys tekee siitä houkuttelevan mahdollisuuden niille, jotka haluavat hyödyntää sen nousupolkua.

Tuleva 29 kilometriä pitkä Dwarka Expressway on merkittävä esimerkki merkittävästä infrastruktuurihankkeesta. 18,9 km:n osuus on Gurgaonissa ja loput 10,1 km Delhissä; tämä 16-kaistainen pääsyvalvottu moottoritie kulkee Shiv Murtin Delhissä ja Kherki Daulan välillä Gurgaonissa ja yhdistää suoraan Delhin ja Manesarin. Signaaliton valtatie toimii vaihtoehtoisena reittinä Delhin ja Gurgaonin yhdistämiseksi ohjaten 60 % liikenteestä NH48:lta, mikä lyhentää merkittävästi matka-aikaa ja helpottaa Haryanan ja Etelä-Delhin työmatkalaisten ruuhkautumista.

Central Peripheral Road (CPR) ja Dwarka Expresswayn yhdistävä silmukka edistävät edelleen infrastruktuurin, liike- ja asuinkiinteistöjen ja alueen yleisen kehityksen kehittämistä. Southern Peripheral Roadin (SPR) ja Dwarka Expresswayn yhdistävä 3,2 kilometrin CPR on investointien voittaja.

Global City on toinen pelin muuttaja, joka kattaa yli 1000 hehtaaria Gurugramin sektoreilla 36, ​​36B, 37 ja 37B. Kokonaissijoituksella Rs. 4 800 miljoonaa se sisältää kongressikeskuksen, asuin- ja teollisuusalueita sekä 82 km:n pituisen nopean joukkoliikennejärjestelmän, joka yhdistää Gurugramin, Manesarin ja Bawalin. Ensimmäisen vaiheen rakentamisen on määrä alkaa heinäkuussa 2024 ja se tarjoaa monipuolisia investointiprojekteja.

Myös Multi Utility Corridor (MUC) lisää alueelle uuden täytön. 135 metriä leveästä MUC:sta on tarkoitus tulla elvytyslaajennus. Tämän käytävän rinnalla menestyvät keskeiset palvelut ja mukavuudet, kuten merkittävät terveydenhuoltopalvelut, kuten Aarvy Hospital, Artemis Lite ja Miracle Apollo Cradle. Koulutusmahdollisuuksia on runsaasti sellaisissa oppilaitoksissa kuin DPS, RPS, Saint Xavier, Sharda International, Gurugram University ja Euro International. Kaupalliset alat, kuten Sector 88, ISBT Sec-84 ja IMT Manesar, lisäävät käytävän eloisuutta, ja niitä tukevat suuret tiet, kuten NH-48, Dwarka Expressway, SPR ja CPR.

Garhi Harsaru Junction ja Gurgaonin rautatieasema ovat lähimmät rautatiekeskukset. Samaan aikaan suuret tiet, kuten IMT ja Pataudi Roads, edistävät alueen erinomaisia ​​yhteyksiä.

Gurugram kokonaisuutena esittelee painavia syitä sijoittaa kaupallisiin kiinteistöihin. Keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat sen houkuttelevuuteen sijoittajien kannalta, ovat:

1. Vahva talouskasvu: Gurugram on kukoistava kaupunki, jossa on vahva talous, jota ohjaavat monikansalliset yritykset ja orastava startup-ekosysteemi.

2. Väestönkasvu: Kaupungin houkuttelevat työllistymismahdollisuudet ja elinvoimainen kulttuuri ovat lisänneet väestöä nopeasti ja luoneet suuren kysynnän liiketiloihin.

3. Hyvät yhteydet: Strateginen sijainti ja hyvät yhteydet helpottavat yritysten sijoittautumista ja ihmisten saumattomasti liikkumista.

4. Liiketilojen suuri kysyntä: Kasvava talous ja väestö ovat lisänneet liiketilojen kysyntää, mikä tarjoaa sijoittajille tuottoisia mahdollisuuksia.

Kaiken kaikkiaan, kun kaupunki katapultoituu uudelle kehityksen aikakaudelle, Gurgaonin investointimaisema tarjoaa lupaavia näkymiä niille, jotka haluavat saada palkkiot strategisesta ja tulevaisuuteen suuntautuvasta sijoituksesta. Siten Gurgaonin strateginen kehitys- ja investointimahdollisuudet asettavat sen hotspotiksi sijoittajille, jotka haluavat hyödyntää kaupungin dynaamista ja muuttavaa potentiaalia.

Samankaltaiset artikkelit