Gopal Snacks IPO avautuu; Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 650 miljoonan rupian arvosta – IPO News

Gopal Snacks IPO GMP Opens for Subscription

Gopal Sancks IPO avasi merkintänsä yksityissijoittajille 6. maaliskuuta. Yhtiö on asettanut hintaluokan Rs 381-401 nimellisarvoksi Rs 10 osakkeelta. Yhtiö kerää 650 miljoonaa ruplaa. Lehden käsittely päättyy 11. maaliskuuta.

Yhtiö haki 16,21 %:n preemiota harmailla markkinoilla ennen allokaatiota ja listaamista. Harmaat markkinat ovat epäviralliset markkinat, joilla osakkeet vaihtavat käsiä laittomasti.

Osakkeiden luovutuksen odotetaan tapahtuvan 12. maaliskuuta ja palautuksen alkavan 13. maaliskuuta alkaen. Alustava listauspäivä on 14. maaliskuuta.

Yritys tarjoaa erilaisia ​​etnisiä välipaloja, kuten gathiya ja namkeen. FMCG major sijaitsee Gujaratissa ja on maan suurin Gathiya- ja välipalapellettien valmistaja. Gopal Snacks ei tarjoa tuotteitaan vain Intiassa, vaan myös kansainvälisesti.

Koska kyseessä on täysin ”myyntitarjous”, yhtiö ei saa kerättyä rahaa ja menee myyvien osakkeenomistajien taskuihin.

Kiintiöön tullessa yritys on varannut vähittäistarjoajille enintään 35 %. Se antaa 38 ruplan alennuksen osakkeelta yhtiön työntekijöille.

Yhtiö aikoo edelleen vahvistaa läsnäoloaan ydinmarkkinoillaan Gujaratissa ja nopeuttaa laajentumistaan ​​painopistemarkkinoilla, joihin kuuluvat Maharashtra, Rajasthan, Madhya Pradesh ja Uttar Pradesh, ja nämä painopistemarkkinat on valittu niiden maantieteellisen läheisyyden perusteella yhtiön nykyiseen sijaintiin. tuotantolaitokset ja mahdollisuudet laajentaa tuotevalikoimaa näillä alueilla, sanoi Vishnu Kant Upadhyay, Master Capital Servicesin tutkimuksen ja neuvonnan apulaisjohtaja.

”Yhtiö aikoo hyödyntää teknologiaa optimoidakseen edelleen toimintaansa ja hyödyntääkseen käyttämätöntä kapasiteettiaan sekä laajentaakseen tuotantokapasiteettiaan olemassa olevissa tiloissa sekä perustaakseen lisää strategisesti sijoitettuja laitoksia uusien tuotteiden lanseeraamiseksi, laajentaa lompakkoosuutta kuluttajien kanssa ja kasvattaa kuluttajapohjaansa brändin tunnettuuden lisäämiseksi. Sijoittajat, jotka haluavat sijoittaa, voivat sijoittaa tähän listautumiseen keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä”, Upadhyay sanoi.

Samankaltaiset artikkelit