G20-huippukokous ylläpitää keskusteluja kryptosäännöistä; teollisuus reagoi

On July 17, 2023, G20’s FSB unveiled guidelines on crypto asset-oriented transactions

Vuoden 2023 G20 New Delhi Summit, joka on kahdeksastoista G20-istunto, järjestetään 9.-10.9.2023. Tapahtuma järjestetään Bharat Mandapam International Exhibition-Convention Centerissä (IECC), Pragati Maidanissa New Delhissä. Kaikkien konferenssissa käsiteltävien asioiden joukossa kryptosäännöksiä koskevien keskustelujen odotetaan olevan yksi niistä.

Digitaalisen omaisuuspörssin BuyUcoinin toimitusjohtajan Shivam Thakralin mukaan tämä liike voi muodostua saavutukseksi jokaiselle kryptoekosysteemille maailmanlaajuisesti. ”Intian G20-puheenjohtajuus voi tuoda yhteen pyrkimykset säännellä ja hyödyntää teknologiaa täysimääräisesti. Äskettäisen tekoälyn ja krypton sääntelykehyksen tunnustamisen pitäisi herättää luottamusta intialaisissa massoissa, jotka ovat jo ottaneet käyttöön jotkin tekoälyn tai Web3.0:n muodot elämässään, samalla kun teollisuus on kiinnittänyt huomiota tuleviin G20-kokouksiin selvyyden lisäämiseksi”, Thakral lisätty.

Viimeaikaisissa tapahtumissa Intian valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman totesi, että keskustelut ovat käynnissä kansainvälisten kryptoomaisuuspohjaisten sääntöjen kehittämisestä painottaen maiden yhteistyön tarvetta. ”Intian (G20) puheenjohtajuus on asettanut pöydälle keskeiset kysymykset, jotka liittyvät sääntelyyn tai ymmärtämiseen, että kryptovaroihin liittyvien asioiden käsittelylle pitäisi olla puitteet. Aktiivisia keskusteluja käydään”, Sitharaman sanoi 5. syyskuuta 2023 Mumbaissa.

”Mielestäni kryptosäädösten globaali koordinointi on välttämätöntä nykymaailmassa. Keskustelu kryptopolitiikasta G20-huippukokouksessa olisi askel eteenpäin. Se voi tasoittaa tietä lähestymistavalle, joka edistää innovointia ja suojaa samalla riskeiltä. Harmonisoimalla säädöksiä ja edistämällä krypton käyttöönottoa voimme hyödyntää blockchain-teknologiaa ja varmistaa, että se hyödyttää yksilöitä, yrityksiä ja talouksia maailmanlaajuisesti. Kansakuntien on aika kokoontua yhteen ja muokata krypton tulevaisuutta tavalla, joka on sekä edistyksellinen että turvallinen”, sanoi Om Malviya, lohkoketjujen käyttöönottoyhtiön Tezos Indian presidentti.

Aiemmin, 28. elokuuta 2023, Narendra Modi määritteli globaalin kryptokehyksen tarpeen sekä teknologioiden, kuten tekoälyn (AI) hyödyntämisen, B20 Summit Intiassa, 2023. ”Teknologian nopea muutos on todellisuus – ei ole mitään järkeä sivuuttaa sitä tai toivoa sitä pois. Sen sijaan painopisteen tulisi olla adoptiossa, demokratisoitumisessa ja yhtenäisessä lähestymistavassa”, Modi sanoi. G20:n rahoituspalveluyritys Financial Stability Board (FSB) julkisti 17. heinäkuuta 2023 ohjeet salausomaisuussuuntautuneiden liiketoimien auttamiseen.

”G20-huippukokouksessa uskon, että on olemassa mahdollisuus koota kansat kohti hallintoa ja syväteknologian potentiaalin vapauttamista. Kryptovaluuttaa pidetään teknologisen maisemamme symbolina. G20:n viisauden avulla voimme integroida tekoälyn ja kryptovaluutat yhteiskuntiamme”, Denis Sklyarov, kryptokeskeisen DeWi-sovelluksen WiFi Mapin perustaja ja toimitusjohtaja, päätti.

Samankaltaiset artikkelit