Bitcoinin uuden vuoden hyppysäät alkoivat synkästi globaaleilla markkinoilla – Digital Transformation News

K33 estimated there’s still a five percent chance that the SEC “pulls a shocker”

Bitcoin on noussut yli 6 % tammikuun kolmen ensimmäisen päivän aikana, mikä tekee vuoden alun rajusti globaaleilla markkinoilla. Suurin digitaalinen omaisuus käy kauppaa yli 45 000 dollaria keskiviikkona kello 14:00 Singaporessa, ja odotukset, että Yhdysvallat sallii pian maan ensimmäiset Bitcoin-pörssissä noteeratut rahastot. Yleinen kryptooptimismi rohkaisi myös pienten kolikoiden, kuten Solanan ja Avalanchen, kehitystä.

Sitä vastoin Yhdysvaltain osakefutuurit kamppailivat vetovoimasta sen jälkeen, kun Yhdysvaltain osakkeet laskivat tiistaina, vuoden 2024 ensimmäisenä kaupankäyntipäivänä perinteisillä markkinoilla. Dollariindeksi piti nousua jälleen merkkinä sijoittajien varovaisuudesta. Bloomberg Intelligencen analyytikko James Seyffart on yksi niistä, jotka odottavat Securities & Exchange Commissionin hyväksyvän erän spot Bitcoin ETF -sovelluksia 10. tammikuuta mennessä. Token on noussut 172 % viimeisten 12 kuukauden aikana vetojen perusteella, että tuotteet auttavat vahvistamaan Bitcoinin kysyntää.

Nyt on kysymys siitä, tuleeko todellinen vihreä valo keinottelijoille syyksi saada voittoa, koska on edelleen epävarmaa, onnistuvatko ETF:t tekemään Bitcoinista enemmän valtavirran omaisuutta. ”Emme odota megavälittömiä sijoituksia ETF:ihin; näin ollen se saatetaan luokitella ”myy-uutiset” -tapahtumaksi, K33 Researchin analyytikot Anders Helseth ja Vetle Lunde kirjoittivat muistiinpanossa. Mutta he lisäsivät, että tuotteet ennustavat pidemmän aikavälin rakenteellista muutosta ostajien kiinnostuksessa.

K33 arvioi, että on edelleen 5 % mahdollisuus, että SEC ”vetää järkytyksen” ja torjuu yritykset käynnistää ETF:itä, jotka sijoittavat suoraan Bitcoiniin. Se määritti 75 prosentin todennäköisyydellä hyväksynnän olevan ”myy-uutiset” -tapahtuma, ja 20 prosentin todennäköisyydellä Bitcoinin hintojen nousemiseen edelleen ETF-virtausten vuoksi. Digitaaliset omaisuuserät ovat myös hyötyneet vedoista, että Federal Reserve laskee korkoja vuonna 2024. Osakkeiden uudenvuoden heikkous johtuu osittain näiden ennusteiden uudelleenarvioinnista. Kryptohinnat voivat heilua, jos sijoittajat jatkavat odotusten lieventämistä löysemästä rahapolitiikasta.

Bitcoinin nousevien hintojen vedonlyöntien kohoaminen futuurimarkkinoilla on osoitus ”spekulatiivisesta ylimäärästä”, joka on ilmaantunut tokenin härkäjuoksussa, Fundstrat Global Advisors LLC:n digitaalisen omaisuuden strategian johtaja Sean Farrell kirjoitti muistiinpanossa. ”Rahoituskustannukset näillä tasoilla yleensä edeltävät volatiliteettia, ja tämän volatiliteetin suunta riippuu lähiajan virroista”, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit