Arabiemiirikunnat tarjoavat kaupallisia lisenssejä tekoäly- ja Web3.0-alustoille

Web 3.0 Campus is a tech hub

Cointelegraphin mukaan Arabiemiirikuntien Dubai tarjoaa kaupallisia lisenssejä tekoäly- (AI) ja Web3.0-yrityksille. Sen odotetaan sisältävän myös noin 90 prosentin tuen. Oletettavasti se pyrkii luomaan uuden aikakauden teknologiayritysklusterin Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan (MENA) alueelle.

Lähteet paljastivat, että Dubai AI ja Web 3.0 Campus, teknologiakeskus, ilmoittivat tuesta kaupunkiin perustettavien yritysten lisensseille. Lisenssien odotetaan myöntävän Dubai International Financial Centerin (DIFC) ja aikoo hankkia hajautettuja sijoittajia, Cointelegraph lisäsi.

”Odotamme, että myöntämällä nämä lisenssit houkuttelemme alueelle lisää globaaleja kykyjä ja investointeja ja luomme yhteistyö- ja innovaatiokulttuurin”, DIFC Innovation Hubin toimitusjohtaja Mohammad Alblooshi selittää.

Lisäksi uuden virtuaalisen omaisuuden palveluntarjoajan lisenssin odotetaan mahdollistavan Laser Digitalin tarjoamisen välittäjille. Niiden uskotaan tarjoavan myös virtuaalisia omaisuudenhoito- ja sijoituspalveluita emiraatissa, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit