FTX purkaa krypton kerätäkseen käteistä ja maksaakseen takaisin asiakkaille – Digital Transformation News

Customer claims worth more than one million dollars traded at around 73 cents on the dollar as of Friday

FTX purkaa kryptovaroja ja hamstraa käteistä, kun konkurssineuvojat etsivät tapaa maksaa takaisin asiakkaille, joiden tilit ovat jäädytetty alustan romahtamisen jälkeen vuonna 2022.

Petoksen saastuttaman kryptoyrityksen neljä suurinta tytäryhtiötä – mukaan lukien FTX Trading Ltd. ja Alameda Research LLC – yhdessä lähes kaksinkertaisti konsernin kassavaraston 4,4 miljardiin dollariin vuoden 2023 lopussa noin 2,3 miljardista dollarista lokakuun lopulla luvun 11 kuukausittaisten toimintaraporttien mukaan. . Yrityksen kassavarat ovat todennäköisesti korkeammat, mukaan lukien muut tytäryhtiöt.

FTX:n edustaja kieltäytyi kommentoimasta.

Yhtiö sanoi viime kuussa antamassaan tuomioistuimessa, että FTX keräsi 1,8 miljardia dollaria 8. joulukuuta mennessä myymällä osan yrityksen digitaalisista varoista. FTX sanoi myös tekevänsä Bitcoin-johdannaiskauppoja suojatakseen kolikon altistumista ja tuottaakseen lisätuottoa digitaalisille omistusosuuksilleen – ja tutkii vaihtoehtoja pörssin käynnistämiseksi uudelleen.

FTX:n kassavaraston kasvu on osunut samaan aikaan asiakastilien arvon nousun kanssa. FTX:n purkamisen jälkeen marraskuussa 2022 konkurssineuvojat ovat jäljittäneet omaisuutta ja tehneet sopimuksia, joiden tarkoituksena on hyödyttää asiakkaita, joilla oli pienempi tili alustalla. Yhtiö on myös nostanut suuria kanteita Sam Bankman-Friedin entisiä kumppaneita ja kryptoyrityksiä, kuten Bybit Fintech Ltd.:tä, vastaan, jotka nostivat varoja FTX:ltä ennen luvun 11 jättämistä.

Yli miljoonan dollarin arvoiset asiakassaamiset olivat noin 73 senttiä dollarista perjantaina, kun se lokakuussa oli noin 38 senttiä dollariin nähden, sijoitusyhtiön ja konkurssivaatimusten välittäjän Cherokee Acquisitionin mukaan. Todelliset kaupankäyntihinnat riippuvat tietyn vaateen arvosta ja muista tekijöistä, Cherokee Acquisition sanoi.

Siitä huolimatta FTX on sanonut, että se ei odota asiakkaiden saavan täysiä takaisin – ja että FTX.comin asiakkaat kantavat suuremman osan tappioista. Kymmenet FTX-asiakkaat haastavat yrityksen ehdotuksen, joka sitoisi heidän digitaalisten varojensa arvon yrityksen hakeutuessa konkurssiin, mikä tarkoittaa, että he menettäisivät vuosittaisen Bitcoin-rallin ja saisivat uusia rahakkeita.

Asia on FTX Trading Ltd., 22-11068, Yhdysvaltain Delawaren piirikunnan konkurssituomioistuin.

Samankaltaiset artikkelit