Algorand sijoittaa fiat-to-crypto onramp-ratkaisuun Onramp.money

Onramp.money is a fiat-to-crypto onramp and offramp solution provider

Virallisen lehdistötiedotteen mukaan Algorand Foundation ilmoittaa Algorand Venturesin sijoituksesta Onramp.moneyyn, joka on Intiasta peräisin oleva fiat-to-crypto onramp-ratkaisu. Tämän uskotaan auttavan Web3.0-ratkaisujen maailmanlaajuista käyttöönottoa.

”Keskitymme ”In Bharat for Bharat” -periaatteen ympärille, ja odotamme laajentavamme Web3.0-kehittäjäyhteisöä, edistämällä orastavaa Web3.0-aloitusareenaa mentoroinnin ja investointien avulla sekä solmimalla mielekkäitä liittoutumia vakiintuneiden tahojen kanssa voittoa tavoittelemattomista organisaatioista. korkeakouluille ja hallintoelimille”, Anil Kakani, VP, Intian maajohtaja, Algorand Foundation, selitti.

Onramp.money, fiat-to-crypto onramp- ja offramp-ratkaisujen tarjoaja, uskotaan äskettäin laajentaneen palveluitaan useille lainkäyttöalueille ympäri maailmaa, mukaan lukien Vietnam, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Turkki ja Meksiko.

Lisäksi ”Kumppanuus Onramp.moneyn kanssa on strategisesti tärkeä, koska se voi auttaa Algorandin tavoitetta kasvattamaan Intian Web3.0-ekosysteemiä samalla kun laajentaa onramp-ratkaisuja uusille markkinoille ja alentaa esteitä pääsylle lohkoketjuekosysteemiin”, Staci Warden, toimitusjohtaja , Algorand Foundation, päätteli.

Samankaltaiset artikkelit