Binance.US sanoo, että toimitusjohtaja Shroder lähtee ja 100 työpaikkaa vähennetään

It’s believed that Binance has seen a number of executive exits

Kryptojättiläisen Binancen yhdysvaltalainen tytäryhtiö ilmoitti, että sen toimitusjohtaja Brian Shroder eroaa ja että se irtisanoo yli 100 työpaikkaa – noin kolmanneksen henkilöstöstä, mikä korostaa yhtiön toiminnallisia haasteita sen jälkeen, kun sääntelijät nostivat sen oikeuteen. Shroderin tilalle tulee väliaikaisesti lakiasiainjohtaja Norman Reed, joka tuli yhtiön palvelukseen joulukuussa 2021.

”Tänään toteuttamamme toimet tarjoavat Binance.US:lle yli seitsemän vuoden taloudellista valtaa ja antavat meille mahdollisuuden jatkaa asiakkaiden palvelemista samalla, kun toimimme vain krypto-pörssinä”, Binance.US:n tiedottaja sanoi. Binance.US ei kertonut syytä Shroderin lähdölle.

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea (SEC) teki kesäkuussa siviilivalituksen maailman suurinta kryptopörssiä, Binancea ja sen perustajaa Changpeng Zhaoa vastaan, ja syytti heitä Binance.US:n luomisesta osana ”petosverkkoa” arvopaperilakien kiertämiseksi. tarkoituksena on suojella yhdysvaltalaisia ​​sijoittajia. Binance ja Binance.US ovat väittäneet toimivansa erikseen.

Binance on myös nähnyt useita johtajista irtautumista. Sen maailmanlaajuinen tuotepäällikkö Mayur Kamat erosi tehtävästään tämän kuun alussa ja sen strategiajohtaja Patrick Hillmann erosi heinäkuussa.

Samankaltaiset artikkelit