FTX-tiedostot aikovat lopettaa konkurssin, maksaa kryptovelkojille miljardeja – Digital Transformation News

Sam Bankman-Fried was convicted of orchestrating a fraud that led to the collapse of his FTX

FTX Trading Ltd. julkisti viimeisimmän ehdotuksensa miljardien dollarien palauttamisesta asiakkaille ja velkojille, mikä aloitti mahdollisen kiistan viimeisen kierroksen siitä, kuinka parhaiten lopettaa petosten saastuttaman kryptoyrityksen konkurssitapaus.

Uudelleenjärjestelysuunnitelma jätti joitakin tärkeimpiä kysymyksiä vastaamatta, mukaan lukien käynnistääkö FTX uudelleen lakkautetun kryptovaihtonsa, kuinka yritys arvioi joidenkin digitaalisten rahakkeiden arvon ja kuinka paljon velkojat voivat odottaa saavansa takaisin. Ensi vuonna suunnitelma lähetetään velkojille äänestystä varten – todennäköisesti tärkeimpiin yksityiskohtiin lisättynä – ennen kuin se menee Yhdysvaltain konkurssituomari John Dorseylle lopullista hyväksyntää varten. Luku 11 -tapauksessa mukana olleet suurimmat velkoja- ja asiakasryhmät ovat sopineet suunnitelman pääpiirteistä.

Maksusuunnitelma edellyttää miljardeja dollareita jaettavaksi käteisenä sen jälkeen, kun suuri osa yrityksen kryptovaluutoista on likvidoitu. Viime kuussa FTX:n perustaja Sam Bankman-Fried tuomittiin massiivisen petoksen järjestämisestä, joka johti hänen FTX-vaihtonsa romahtamiseen. Yritys hakeutui konkurssiin viime vuonna sen jälkeen, kun Bankman-Fried suostui luovuttamaan valtakuntansa hallinnan saneerausalan ammattilaisille. Siitä lähtien neuvojat ovat jäljittäneet omaisuutta ja yrittäneet purkaa monimutkaista velkaverkkoa eri velkojille, mukaan lukien asiakkaat, jotka laittavat käteistä ja kryptomaksuja kaupankäyntialustalle.

Asia on FTX Trading Ltd., 22-11068, Yhdysvaltain Delawaren piirikunnan konkurssituomioistuin.

Samankaltaiset artikkelit