Cronos Labs kerää varoja krypton tukemiseen

Cronos Labs is a Web3.0 startup accelerator

Cronos Labs, Web3.0-käynnistyskiihdytin, lanseerasi kiihdytinohjelmansa kolmannen kohortin, joka tukee alkuvaiheen projekteja tarjoamalla rahoitusmahdollisuuksia ja mentorointia. Järjestelmän odotetaan tukeutuvan noin 100 miljoonan dollarin investoinneilla, jotka käytetään tukemaan krypto-aloitusyrityksiä, Cointelegraph totesi.

Cronos Labsin uskotaan korostaneen, että kiihdyttimen tavoitteena on tukea startup-yrityksiä, jotka voivat ”muovata Web3.0:n tulevaisuutta”.

Lähteet paljastivat, että Cronosin odotetaan myös etsivän projekteja, jotka keskittyvät käytännön käyttötapausten luomiseen. Oletettavasti käyttötapaukset voivat saada ihmiset ottamaan käyttöön hajautettuja sovelluksia (DApps) robottien sijaan, Cointelegraph lisäsi.

”Hakijoiden määrä ja laatu kiihdyttimen aikaisempiin iteraatioihin oli ylivoimainen, ja tulee olemaan vaikeaa luoda lopullista listaa. Etsimme uusia ehdotuksia, jotka ratkaisevat todellisia ongelmia ja osoittavat nerokkaita käyttöjä tekoälylle, lohkoketjulle ja hajautetulle teknologialle”, Charlotte Kapoor, Cronos, innovaatioohjelmien johtaja, kertoi Cointelegraphille.

Samankaltaiset artikkelit