CNG-hintoja Delhissä leikattiin 2,5 rupiaa kilolta – Express Mobility News

Indraprastha CNG

Mikä saattaa olla hyvä uutinen kaasumaisten polttoaineiden käyttäjille Delhissä, CNG:n hintaa on leikattu 2,5 rupiaa kilolta tai 3 prosentin alennus tänään. Tämän vuoksi CNG:n vähittäismyyntihinta Delhissä on 74,09 Rs/kg.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun CNG:n hinta on laskenut viimeisen 11 kuukauden aikana. Kansainvälisten hintojen heikkenemisen jälkeen CNG:n hintojen ennakoitiin laskevan tämän vuoden alusta.

Indraprastha Gas (IGL) laski hintoja Delhissä päivää sen jälkeen, kun Mahanagar Gas tarkisti eilen CNG-hintojaan Mumbaissa.

Viimeisen vuoden aikana CNG:n hinta on kokenut monia nousuja ja laskuja. Helmikuussa 2023 CNG:n hinta oli 79,56 rupiaa kilolta, mikä laski huhtikuussa 73,59 ruplaan. Hinnat pysyivät vakiona marraskuuhun asti, jolloin niitä nostettiin 2 Rs:lla, ja 1 Rs:n nousu nähtiin jälleen joulukuussa 2023, jolloin hinta nousi 76,59 ruplaan kilolta.

On myös tärkeää huomata, että vain muutama päivä sitten öljyministeri Hardeep Singh Puri sanoi, että hallitus pyrkii jatkuvasti saamaan paineistetun luonnonkaasun hinnat kuriin. Hallitus on myös irrottanut Intian kaasun hinnat neljästä kansainvälisestä keskuksesta, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Venäjällä, ja yhdenmukaistaneet ne Intian raakaöljykoriin.

CNG:n vähittäismyyntihintojen laskun odotetaan hyödyttävän ensisijaisesti maan kuljetussektoria (kolmipyöräiset ja nelipyöräiset).

Vaikka hinnanalennus on saattanut alkaa Mumbaissa ja Delhissä, se voidaan laajentaa muihin osiin maata. Tällä hetkellä Ajmer, Pali ja Rajsamand maksavat korkeimman hinnan CNG:stä, 81,94 rupiaa kilolta.

Samankaltaiset artikkelit