CBDT alkaa lähettää sähköposteja, tekstiviestejä arvioitaville veroprofiilien ja rahoitustapahtumien vuoksi 24 FY:llä

tax

Tuloverovirasto ilmoitti sunnuntaina alkaneensa lähettää sähköposteja ja tekstiviestejä arvioitajille, joiden kuluvan verotuksen aikana maksetut verot eivät ole oikeassa suhteessa rahoitustapahtumiin. Laitos on toteuttamassa sähköistä kampanjaa, jonka tarkoituksena on tiedottaa tällaisille henkilöille/yhteisöille merkittävistä taloudellisista asioista. tapahtumat sähköpostitse (merkitty Ennakkoveron e-kampanjan kannalta merkittäviksi tapahtumiksi AY 2024-25) ja tekstiviestillä, joissa heitä kehotetaan laskemaan ennakkoverovelkansa oikein ja tallettamaan erääntynyt ennakkovero 15. maaliskuuta tai ennen sitä.

Välittömien verojen keskuslautakunta (CBDT) sanoi lausunnossaan, että tuloveroosasto on saanut tiettyjä tietoja henkilöiden/yhteisöjen tilikauden 2023-24 aikana suorittamista tietyistä rahoitustapahtumista.” kuluvan tilikauden aikana tähän mennessä maksetuista veroista osasto on tunnistanut sellaiset henkilöt/yhteisöt, joiden verojen maksaminen tilikaudelta 2023-24 (AY 2024-25) ei ole oikeassa suhteessa asianomaisten henkilöiden/yhteisöjen tilikauden aikana suorittamiin rahoitustapahtumiin sanottu ajanjakso”, CBDT sanoi.

Tämä on toinen ministeriön aloite, jolla pyritään helpottamaan veronmaksajien noudattamista ja vahvistamaan sitoutumistaan ​​veronmaksajien palvelujen parantamiseen, se lisäsi. Tuloveroosasto saa tietoa veronmaksajien tietyistä taloustoimista eri lähteistä. Avoimuuden lisäämiseksi ja vapaaehtoisen verovelvollisuuden edistämiseksi nämä tiedot näkyvät AIS-moduulissa ja ovat henkilöiden/yhteisöjen nähtävillä. Tämän analyysin suorittamiseen on käytetty AIS:n ”merkittävien tapahtumien” arvoa.

Tarkastellakseen merkittävien tapahtumien yksityiskohtia henkilöt/yhteisöt voivat kirjautua sisään sähköiseen arkistointitililleen ja siirtyä vaatimustenmukaisuusportaaliin. Tämän portaalin e-kampanja-välilehdeltä pääsee katsomaan merkittäviä tapahtumia. Henkilöiden/yhteisöjen, jotka eivät ole rekisteröityneet e-arkistointisivustolle, on ensin rekisteröidyttävä.

Samankaltaiset artikkelit