Brooklynin kryptohipsteri-hotspot valmistautuu NFT:n elpymiseen – Digital Transformation News

Reportedly, Williamsburg Pizza began accepting Dogecoin at its Williamsburg and East Village locations

Paikallisesta pizzeriasta, joka aloitti äskettäin Dogecoinin hyväksymisen, palkkioiden keräämiseen lisäyksistä ei-korjattaviin rahakkeisiin perustuvaan laajaan seinämaalaukseen, tämän vuoden kryptovaluuttamarkkinoiden elpyminen herättää vilinää Brooklynin Williamsburg-osassa.

Naapurustossa on myös kylpylä, joka käyttää salauskaivoslaitteiden lämpöä uima-altaidensa lämmittämiseen, ja kuntosali, jossa Bitcoinin hinta kirjoitetaan säännöllisesti käsin seinälle, on muuttunut jokseenkin kivijalkaiseksi. edustaa markkinoiden tunnelmaa, joka on yhtä kuuluisa romahtamisestaan ​​kuin noususuhdoistaan. Viime vuoden eeppisen romahduksen jälkeen digitaalisten laitteiden hinnat ovat jälleen nousussa – samoin kuin Williamsburgin taiteilijoiden, tekniikkojen ja pienyritysten omistajien henget, jotka ovat kiinnostuneita markkinoista.

”Yritän vain valmistautua seuraavaan härkäkauteen”, sanoi Erdem Tezeren, turkkilaisen Lion’s Milk -kahvilan barista, joka perusti Caffeinated Lions -jäsenohjelman, joka perustuu ei-korjautuviin rahakkeisiin, yleisimmin yhdistettyyn digitaaliseen omaisuuteen. taideteoksilla ja keräilyesineillä, jotka elävät kryptolohkoketjuissa. Kun kryptoteollisuus jatkaa hitaasti mutta varmasti paluun viime vuoden romahtamisesta optimismin keskellä, jonka mukaan Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset hyväksyvät vihdoin pörssirahastot, jotka omistavat suoraan Bitcoinin, Tezeren ja monet muut Williamsburgissa keskittyvät erityisesti NFT-markkinoiden näkymiin.

Tammikuun 2022 ja heinäkuun 2023 välisenä aikana NFT:n kuukausittainen kaupankäyntimäärä putosi 81 % DappRadarin tietojen mukaan. Asiat näyttivät paremmalta lokakuussa, kun kuukausittaiset volyymit kasvoivat 32 % syyskuusta, mikä on ensimmäinen kasvu tänä vuonna. Silti kuukausittaiset yli 405 miljoonan dollarin virrat ovat pieni murto-osa alan huipuista, jotka viime vuonna saavuttivat huippunsa 17 miljardiin dollariin DappRadaria kohden. Silti viimeaikainen nousu riittää elvyttämään sekä naapuruston keräilijöitä että taiteilijoita. Tezeren sanoi, että Lion’s Milk -tiimi on viime kuukausien aikana työskennellyt NFT-tuotteiden lanseeraamiseksi sekä jäsenohjelman että itse kahvilan mainostamiseksi, joka tunnetaan jo seinillä olevasta NFT-galleriasta. Lion’s Milk, joka sijaitsee North 6th ja Roebling Streetin kulmassa, aloitti Web3-yrityksen Ape Beveragesin Ape Waterin myynnin lokakuussa ja aikoo alustavasti tarjota lisää Bored Ape Yacht Clubin IP-tuotteita pian.

Myymälän perustaja Izer Saporta aloitti NFT:iden integroinnin kahvilaan lokakuussa 2021. Siitä lähtien myymälä on isännöinyt tapahtumia Bored Apen ja Moonbirds NFT:n omistajille sekä Wagumi DAO:n jäsenille. Syyskuun lopussa Lion’s Milk järjesti Apecoin Creators & Bored IP -tapaamisen, johon osallistui noin 40 vaikuttajaa ja harrastajaa. Saporta kuvaili tapahtumaa ”täysihuoneeksi” Lion’s Milkissä viime kuukausina pidettyjen NFT-tapahtumien kasvavan väkijoukon mukaisesti.

Williamsburgin julkisin digitaalisen taiteen rahakkeiden näyttely sijaitsee muutaman korttelin päässä Roebling Streetiltä: jättimäinen NFT-seinämaalaus, joka on kolmikerroksisen kerrostalon pituinen. Yli 130 NFT-kuvan maalaukset ovat graffititaiteilija Lorenzo Masnahin töitä, joka tilattiin ensimmäiseen teokseensa kaksi vuotta sitten. Seinästä tuli suosittu sen jälkeen, kun sekä Web3-kasvattaja Mec Zilla että Bored Ape Yacht Club jakoivat siitä valokuvia ja videoita verkossa. Pian sen jälkeen Masnah kertoi saaneensa lisäyspyyntöjä Matt Hallilta ja John Watkinsonilta, NFT-kokoelman Crypto Punks luojilta ja Nick Johnsonilta, Ethereum Name Servicen (ENS), verkkotunnuksen nimeämisjärjestelmän pääkehittäjältä. Ethereum-lohkoketju.

Masnah vieraili Williamsburgissa jälleen viime kuussa maalatakseen uusia kuvia seinälle sen kaksivuotisjuhlan kunniaksi. Toistaiseksi hän on saanut toimeksiantoja yli tusinasta uudesta lisäyksestä – määrä kasvaa tasaisesti ja on saanut hänet suunnittelemaan paluuta Williamsburgiin keväällä. ”Olen nähnyt enemmän kiinnostusta seinää kohtaan markkinoiden noustessa”, Masnah sanoi. ”Nyt parin päivän välein joku kysyy minulta palkkioista.” Viimeisten kahden kuukauden aikana Masnah ja Lion’s Milkin tiimi ovat pohtineet kiinteistön ostamista seinää vastapäätä sijaitsevalta Grand Avenuelta, joka toimisi NFT-yhteisön kokoontumispaikkana – täynnä digitaalista ja fyysistä taidetta, tavaroita ja Web3-pelejä. .

Yritykset, jotka ovat olleet olemassa jo ennen kuin NFT:t olivat olemassa, liittyvät myös kryptohypeen. Vuonna 2012 perustettu Williamsburg Pizza aloitti Dogecoinin hyväksymisen Williamsburgissa ja East Villagessa vain muutama viikko sitten. Muutto tuli kuukausi sen jälkeen, kun se päätti käynnistää lohkoketjupohjaisen kanta-asiakasohjelman, joka sisältää NFT-jäsenkortin ja jolla on tällä hetkellä yli 277 aktiivista käyttäjää. Aaron McCann, pizzayhtyeen perustaja, kuvailee itseään ”blockchain-harrastajaksi”. Viimeisten kahden vuoden aikana Williamsburg Pizza on sponsoroinut tapahtumia kryptoyrityksille, kuten Chainlink, DotConnector ja Dart Studios. ”Tarjoamme pizzaa joissakin näistä piireistä vain siksi, että haluamme oppia lisää tilasta”, McCann sanoi.

Silti huolimatta siitä, mikä näyttää NFT-markkinoiden ennakkoluulolta, kaikki eivät näe vauhtia jatkuvan. Sara Gherghelas, DappRadarin tutkija, selittää NFT:iden lisääntyneen kysynnän Ether-merkkien hintojen nousun ja lomakauden syyksi. ”Joulu tulee pian, NFT:t ovat käytössä”, Gherghelas sanoi. ”Vähittäisostajat saattavat haluta ostaa niitä lahjaksi. NFT:t nähdään yleensä luksustuoteena, kun sinulla on rahaa käytettäväksi. Gherghelas viittasi myös Binance Holdings Ltd:n ja sen entisen toimitusjohtajan Changpeng Zhaon syyllisyyksiin rahanpesun estämiseen ja Yhdysvaltain pakotteiden rikkomiseen sekä äskettäin NFT-yhtiöiden OpenSean ja Yuga Labsin irtisanomisiin todisteena edelleen vaivaavista ongelmista. Web3-teollisuus.

Härkäjuoksua tai ei, krypton harrastajat tekevät läsnäolonsa tunnetuksi Williamsburgissa, olipa kyseessä sitten Bitcoinin hinta, joka on kirjoitettu Chalk Gymsin seinälle, tai GHOST Williamsburgin yksityinen koulutusyritys Web3-ystävällisen xyz-verkkotunnuksen avulla. Jopa kylpylä Williamsburgissa koskettaa kryptomaailmaa. Jason Goodman perusti Bathhousen vuonna 2019, ja kaksi vuotta myöhemmin hän päätti ”hauskana sivuprojektina” antaa altaille virtaa Bitcoinin kaivoskoneilla. Kylpylä käyttää uudelleen Bitcoinin louhinnasta tuotetun ylimääräisen lämmön, joka käyttää tehokkaita tietokoneita, jotka kuluttavat merkittäviä määriä sähköä ansaitakseen tuloja vahvistamalla Bitcoin-tapahtumat. Bathhouse ansaitsee hieman alle yhden täyden Bitcoinin vuodessa eli noin 39 000 dollaria nykyhinnoilla yhdeksällä kaivoskoneella, jotka toimivat 24/7 Goodmanin mukaan. Vuoden loppuun mennessä tiimi aikoo avata uuden toimipisteen Manhattanin Flatiron Districtille, jota lämmitetään myös Bitcoinin louhinnalla. Vaikka Goodman sanoi, ettei hän alkanut louhia Bitcoinia rikastuakseen tai houkutellakseen kryptoharrastajia, hän oletti, että Williamsburgin asukkaat olisivat kiinnostuneita.

”Williamsburgissa asuvien ihmisten välillä on luultavasti demografista päällekkäisyyttä – hyvin koulutettujen ja luovien alojen ihmisten välillä, jotka ovat vapaita ajattelijoita”, Goodman sanoi. ”On järkevää, että ihmiset täällä ovat kiinnostuneita kryptosta.” ”Piilaaksossa oli vähän tungosta”, sanoi Daniel Lynch, entinen Brooklynin asukas ja MetaMaskin institutionaalisten kumppanuuksien johtaja. ”Williamsburgilla on synteesi: ”Haluan rakentaa sovelluksen ja olla vakaa, mutta en myöskään halua välttämättä käyttää pukua joka päivä.” Bitcoinin kaupankäynnin ollessa melkein 19 kuukautta. korkeat ja orastavat merkit NFT:n elpymisestä, toivo kasvaa Williamsburgissa ja sen jälkeenkin, että puvut jäävät roikkumaan kaapeissa.

Samankaltaiset artikkelit