Blue Jet Healthcare listaa 10 %:n palkkion pörssissä; Pitäisikö sinun pitää tai kirjata voitto? – Markkinauutiset

Blue Jet healthcare listing

Blue Jet Healthcaren osakkeet noteerattiin pörssissä 9,82 %:lla listautumishintaan verrattuna heikon kotimaan markkinoiden keskellä. Osake debytoi 380 rupiaa NSE:llä ja 359,90 rupiaa BSE:llä verrattuna 346 rupiaan emissiohintaan. Sijoittajat ovat tehneet voittoa 34 rupiaa osakkeelta, koska skripti antoi sijoittajille lähes 10 % tuoton. listalle.

”Blue Jet Healthcare teki debyyttinsä osakemarkkinoilla tänään listautumalla 380 rupiaan osakkeelta, mikä on noin 10 prosentin preemio verrattuna sen 346 rupiaan listautumishintaan. Listautumisanti merkittiin 7,95 kertaa, mikä on hyvä merkintätaso. Blue Jet Healthcare on varjoainevälituotteiden ja voimakkaiden makeutusaineiden valmistaja. Yrityksellä on vahva kilpailuetu korkeiden markkinoille pääsyn esteiden ja pitkäaikaisten suhteidensa ansiosta monikansallisten asiakkaiden kanssa. Myös yhtiön taloudellinen kehitys on vahvaa, ja liikevaihto ja tulos ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina. Kaiken kaikkiaan Blue Jet Healthcaren listautuminen oli menestys. Yhtiön vahvat perustekijät ja hyvä liittymätaso vaikuttivat tähän myönteisesti. Sijoittajat voivat pitää sen pitämällä stop loss 340 rupiassa”, sanoi Shivani Nyati, Swastika Investmartin varallisuusjohtaja.

Blue Jet Healthcare IPO avattiin julkiselle merkintälle keskiviikkona 25. lokakuuta 2023 ja päättyi perjantaina 27. lokakuuta 2023. Sen julkisen liikkeeseenlaskun hintaluokka on 329-346 rupiaa osakkeelta, jonka nimellisarvo on 2 rupiaa. Hintaluokan yläpäässä yhtiön promoottorit ja osakkeenomistajat pyrkivät keräämään listautumisannista 840,27 miljoonaa rupiaa.

Listautumisanti sisälsi myyntitarjouksen (OFS), jossa promoottorit luovuttivat 24 285 160 Rs 2:n osaketta yhteensä 840,27 miljoonaan rupiaan. Potentiaalisille sijoittajille tarjouskilpailu aloitettiin vähintään 43 osakkeesta ja myöhemmät tarjoukset useissa 43 oman osakkeen erässä. Yksityissijoittajien vaatima vähimmäissijoitusmäärä oli 14 878 ruplaa.

Samankaltaiset artikkelit