Bitcoin rikkoo 40 000 dollaria vauhdin kasvaessa – Digital Transformation News

Reportedly, a spot Bitcoin ETF would allow investors access to crypto via the stock market

Bitcoin on ylittänyt 40 000 dollaria ensimmäistä kertaa tänä vuonna, kun se vauhdittaa laajaa innostusta Yhdysvaltain koronlaskuista ja kauppiaiden ennakoitaessa USA:n pörssissä vaihdettujen bitcoin-rahastojen välitöntä hyväksyntää.

Maailman suurin valuutta nousi sunnuntaikaupassa jopa 40 210 dollariin, korkeimmalle sitten huhtikuun 2022. Se oli tasaisesti 40 011 dollarissa Aasian päivän alussa maanantaina. ”Katsotaan, pysyykö se paikallaan koko päivän, mutta bitcoin rakastaa suurten psykologisten tasojen taukoa, joten se kiihottaa taas bit-bugeja ja lisää tätä vauhtia”, sanoi Capital.comin analyytikko Kyle Rodda. Vuoden aikana bitcoin on yli kaksinkertaistunut, koska se on syrjäyttänyt niin sanotun ”crypto talven” laman, joka seurasi skandaaleja, mukaan lukien FTX-pörssin romahtaminen viime vuonna.

Riskialtisimmat sijoitukset ja muut korolle herkät omaisuuserät, kuten kulta, ovat myös nousseet voimakkaasti viime viikkoina, kun markkinat lyövät vetoa siitä, että Yhdysvaltain keskuspankki on lopettanut korkojen nousun ja aloittavansa leikkaamisen alkuvuodesta 2023. Lokakuussa raportoi, että US Securities ja Exchange Commission ei aio valittaa tuomioistuimen päätöksestä, jonka mukaan virasto oli tehnyt virheen hyläessään kryptoyrityksen pörssinoteeratun rahastohakemuksen. Grayscale Investments on myös vedonnut siihen, että mahdollinen hyväksyntä on lähellä.

Väitteen mukaan spot-bitcoin-ETF antaisi aiemmin varovaisille sijoittajille pääsyn kryptoon osakemarkkinoiden kautta, mikä tuo alalle uuden pääoman aallon. Ether, Ethereumin lohkoketjuverkkoon linkitetty kolikko, teki myös 1-1/2 vuoden huipun sunnuntaina, 2 218 dollariin ja 2 197 dollariin Aasiassa maanantaina. Sekä bitcoin että eetteri pysyvät selvästi alle vuoden 2021 ennätyskorkeuksiensa, jotka olivat yli 60 000 dollaria ja 4 000 dollaria.

Samankaltaiset artikkelit