Bhumika Group kehittää Rs 600 kr:n pääkatuprojektia Mathura Roadille

Bhumika Group to develop Rs 600-cr high street project on Mathura Road

Bhumika Group, Rajasthanin suurin ostoskeskuskehittäjä, aikoo käynnistää uusimman kaupallisen hankkeensa Mathura Roadilla New Delhissä. Projekti tunnetaan innovatiivisesta suunnittelustaan, vaikuttavasta mittakaavasta ja avoimista tiloistaan, jotka tuovat ylellisen vähittäiskaupan sekä ainutlaatuisen F&B-kokemuksen.

Yrityksen mukaan pääkatuprojekti, joka kattaa laajan 5 hehtaarin erinomaisen maan, on strategisesti sijoitettu noin 2 hehtaarin julkisivulla Mathura Roadin varrella, mikä takaa maksimaalisen näkyvyyden ja saavutettavuuden.

”Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tämän poikkeuksellisen pääkatuprojektin New Delhille. Olemme aina keskittyneet toteuttamaan hankkeita, joissa ostosten ilo yhdistyy yhteisökeskeisiin tiloihin. Kehitys toteutetaan yhdessä vaiheessa ja arvioitu rakentamisaika on 4 vuotta. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 600 miljoonaa rupiaa, ja arvioimme, että tämän projektin kokonaismyynti on 1 000 miljoonaa ruplaa”, sanoi Uddhav Poddar, Bhumika Groupin toimitusjohtaja.

Tämän projektin rahoitus on yhdistelmä ennakkomyyntiä, sisäisiä kassavirtoja ja institutionaalisia investointeja, mikä heijastaa Bhumika Groupin taloudellista vakautta ja alan uskottavuutta.

Bhumika Groupin huippuhistoria on edelleen esimerkki heidän suunnittelukeskeisestä lähestymistavasta. Heidän äskettäinen projektinsa, Urban Square Mall Udaipurissa, on saavuttanut 100 %:n käyttöasteen monien johtavien merkkien kanssa, kuten Shoppers Stop, Lifestyle, Pantaloon, Reliance, Rare Rabbit, Levi’s, Looks Salon, Starbucks, KFC, Pizza Hut, Chicago Pizza, mm. monet muut.

Mallin ensimmäisessä vaiheessa on yli 85 tuotemerkkiä Intiasta ja ulkomailta, jotka ovat jo toiminnassa. Myös kauppakeskuksen toinen vaihe lanseerataan pian. Urban Square Mallin väitetään määrittäneen uudelleen Rajasthanin ostokokemuksen.

Samankaltaiset artikkelit