Bharat Highways kutsuu laskemaan 2500 miljoonan rupiaan listautumisannin 28. helmikuuta – IPO-uutiset

initial public offering, sebi s invit, andhra pradesh, uttar pradesh, qualified institutional bidders

Infrastruktuuri-investointisäätiö Bharat Highways InvIT ilmoitti torstaina julkaisevansa 2 500 miljoonan ruplan arvoisen listautumisannin (IPO) 28. helmikuuta.

InvIT:n ensimmäinen julkinen liikkeeseenlasku päättyy 1. maaliskuuta, ja sen hintaraja on asetettu 98-100 rupiaa kohden, Bharat Highways InvIT sanoi lausunnossaan.

Liikkeeseenlaskun tuotto käytetään lainojen myöntämiseen hankkeen SPV:ille (erityistarkoitusyhtiöille) niiden maksamattomien lainojen takaisinmaksua varten.

Bharat Highways InvIT on infrastruktuuri-investointisäätiö, joka on perustettu hankkimaan, hallitsemaan ja investoimaan infrastruktuuriomaisuussalkkua Intiassa sekä jatkamaan infrastruktuuri-investointisäätiön toimintaa Sebin InvIT-säännön mukaisesti.

Sen alkuperäinen salkku koostuu seitsemästä tieomaisuudesta, jotka kaikki toimivat HAM- (Hybrid Annuity Model) -periaatteella Punjabissa, Gujaratissa, Andhra Pradeshissa, Maharashtrassa ja Uttar Pradeshissa. Se koostuu noin 497 292 km:stä rakennettuja ja käytössä olevia teitä.

Lisäksi InvIT on solminut sopimuksen GR Infraprojects Ltd:n (GRIL) kanssa, jonka jälkeen GRIL myönsi InvIT:lle ensitarjouksen hankkiakseen tietyn tieomaisuuden.

Noin 75 prosenttia liikkeeseenlaskun koosta on varattu hyväksytyille institutionaalisille tarjoajille (QIB) ja 25 prosenttia ei-instituutiosijoittajille (NII). Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 150 osuudesta yhdessä erässä ja sen 150 osuuden kerrannaisina.

ICICI Securities, Axis Capital, HDFC Bank ja IIFL Securities ovat kirjan, joka johtaa liikkeeseenlaskua.

Yksiköt ehdotetaan listattavaksi BSE- ja NSE-listalle.

Samankaltaiset artikkelit