10 minuutin tapaamisessa Nirmala Sitharamanin kanssa Paytm-pomo Vijay Shekhar Sharma kertoi tämän

Paytm Crisis News, Paytm Payments Bank RBI, Patym News, RBI News, RBI bans Paytm, Paytm RBI News, Paytm's Vijay Shekhar Sharma, Paytm Stock, Paytm Shares down, fintech, Paytm Payment Bank, RBI Paytm Payments Bank

Paytmin perustaja ja toimitusjohtaja Vijay Shekhar Sharma tapasi unionin valtiovarainministerin Nirmala Sitharamanin tiistaina. Kokous pidettiin keskellä raportteja Sharman tapaamisesta Intian keskuspankin virkamiesten kanssa maanantaina. NDTV:n raportin mukaan Sitharamanin ja Sharman välinen tapaaminen päättyi 10 minuutissa. Raportin mukaan Sharmalle kerrottiin, että hänen on selvitettävä RBI:n sääntelyyn liittyvät huolenaiheet. Hänelle kerrottiin myös, että Narendra Modin hallituksella ei ole roolia nykyisessä kriisissä.

Paytm kamppailee parhaillaan pahimmasta kriisistään sen jälkeen, kun keskuspankki kielsi verkkomaksujättiä hyväksymästä lisäyksiä lompakkoon helmikuun 29. päivän jälkeen. Sharma tapaa hallituksen ja RBI:n virkamiehiä, mutta Paytm Payments Bankin lompakon myynti on ollut kohua. liiketoimintaa.

Vaikka Mukesh Ambanin Jio Financial on hylännyt raportit kaikista neuvotteluista, HDFC Bank vahvisti tiistaina, että se ”puhuu” Paytmin kanssa, kun fintech-jätti yrittää navigoida RBI:n kieltoon. HDFC Bankin maksuista vastaava johtaja Parag Rao sanoi, että se on ”odota ja katso” -tilassa. Rao ei kuitenkaan sanonut mitään siitä, neuvotteleeko se Paytmin kanssa lompakkoliiketoimintansa ostamisesta.

Sillä välin PTI-raportissa kerrottiin, että Enforcement Directorate (ED) ja Financial Intelligence Unit (FIU) ovat virallisesti pyytäneet Intian keskuspankkia (RBI) toimittamaan niille uusimman raportin viimeaikaisista toimenpiteistä Paytm Payments Bank Ltd:n rajoittamiseksi. vastaanottamasta talletuksia tai lisäyksiä asiakastileille.

ED ja rahanpesun selvittelykeskus, joiden tehtävänä on tutkia rahanpesun torjuntalain (PMLA) mukaisia ​​rikkomuksia, selvittävät parhaillaan maksuyhdyskäytävää koskevia kysymyksiä rahanpesun vastaisen lain säännösten mukaisesti.

Samankaltaiset artikkelit