Vedanta kutsuu japanilaisia ​​yrityksiä kumppaniksi Intian elektroniikkavalmistuksen vallankumoukseen

Vedanta, Japanese companies, investment, partnership, electronics manufacturing, infrastructure, digitalization, semiconductor, display fabs

Gujaratin osavaltion hallitus kutsui Vedantan Japanin suurimmille elektroniikkatoimijoille suunnattuun roadshow-tapahtumaan, jonka tavoitteena on edistää Japanin ja Intian välistä yhteistyötä ja investointinäkymiä, ennen 10. Vibrant Gujarat Global Summit -kokousta. Vedanta kehotti japanilaisia ​​yrityksiä kumppanuuteen Intian elektroniikkavalmistuksen vallankumouksessa, mutta korosti investointimahdollisuuksia maassa, erityisesti Gujaratissa.

Akarsh K Hebbar, Vedantan puolijohde- ja näyttöliiketoiminnan globaali toimitusjohtaja, korosti sijoittajaystävällistä ilmapiiriä Intiassa, erityisesti Gujaratissa, ja korosti maan sitoutumista tarjoamaan japanilaisille yrityksille mahdollisuuksia osallistua Intian kukoistavaan elektroniikkateollisuuteen. Hän kiitti Gujaratin hallitusta sen poliittisesta vakaudesta, hyvästä hallinnosta, erinomaisista infrastruktuuritiloista ja osavaltion ennakoivan ja tehokkaan tiimin helposta liiketoiminnasta jokaisessa vaiheessa.

”Intian elektroniikan kysyntää ruokkivat Intian hallituksen aloitteet, kuten Make in India, Digital India ja 100 Smart Cities Mission, joiden tavoitteena on edistää paikallista valmistusta, digitalisaatiota ja teknologista kehitystä eri sektoreilla. Lisäksi Internetin yleistyminen ja sähköisen kaupankäynnin yleistyminen ovat lisänneet elektroniikan kysyntää entisestään. Yli 1,4 miljardin asukkaan Intia tarjoaa valtavan markkinamahdollisuuden maailmanlaajuisille elektroniikkayrityksille”, Akarsh K Hebbar sanoi.

Hän myös hahmotteli Vedantan suunnitelmia perustaa puolijohde- ja näyttötehtaita Dholera SIR:iin, Gujaratiin, ja kutsui japanilaisia ​​yrityksiä kumppaniksi Vedantan kanssa auttamaan maan ensimmäisen elektroniikan valmistuskeskuksen rakentamisessa osavaltioon. Hän lisäsi, että keskus voi houkutella satoja pk-yrityksiä ja luoda yli miljoona työpaikkaa.

Hän sanoi Japanin teollisuudelle: ”Yrityksillä on 80 miljardin dollarin mahdollisuus investoida tähän elektroniikan valmistuskeskukseen, ja Vedanta on ankkuri japanilaisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamaan Intiaan.”

Vedantan konserniyhtiö AvanStrate Inc., jonka pääkonttori on Japanissa. Viime vuoden lopulla yhtiö allekirjoitti myös sopimukset 30 japanilaisen teknologiayrityksen kanssa edistääkseen Intian puolijohde- ja lasinäyttöjen valmistusekosysteemin kehitystä. Vedanta Limited, Vedanta Resources Limitedin tytäryhtiö, on Intiassa, Etelä-Afrikassa, Namibiassa, Liberiassa, Arabiemiirikunnissa, Koreassa, Taiwanissa ja Japanissa toimiva luonnonvarayhtiö, jolla on merkittäviä toimintoja öljyn ja kaasun, sinkin, lyijyn, hopean, kuparin ja raudan aloilla. Malmi, teräs, nikkeli, alumiini, teho ja lasi Substraatti ja tunkeutuminen puolijohteisiin ja näyttölasiin.

Samankaltaiset artikkelit