Varanasin köysirataprojekti: UP:n pääsihteeri pyytää virkamiehiä varmistamaan ajoissa valmistumisen – Edistysraportti täällä

Varanasi Ropeway Project review, Varanasi Ropeway Project, UP infra projects, financial express infrastructure news, Financial express news

UP:n pääsihteeri Durga Shankar Mishra suoritti paikalla tarkastuksen useille hankkeille osavaltiossa, mukaan lukien Varanasi-köysirata ja Shivpur-Lehartara 4-kaistainen tie. Hän on pyytänyt virkamiehiä varmistamaan näiden hankkeiden ajoissa valmistumisen, The Times of India raportoi.

Varanasin köysirataprojektin edistyminen

Kun hän tarkasteli meneillään olevien hankkeiden edistymistä kokouksessa sunnuntaina virkamiesten kanssa divisioonan komissaarin toimiston auditoriossa, hänelle annettiin tiedot Varanasin köysiratahankkeesta Varanasi Cantin asemalta Godowliaan.

Projektivastaavan mukaan köysiradan paalutus- ja kuormitustesti oli parhaillaan käynnissä. Tavoitteena on valmistaa Varanasi Junction (Canttin rautatieasema), Kashi Vidyapeethin ja Rathyatran torniasemat käyttöön maaliskuuhun 2024 mennessä. Lisäksi hän sanoi, että hankkeen pilottivaihe valmistuu toukokuuhun 2025 mennessä. Pääsihteeri kysyi viranomaisilta jotta kaikki työt valmistuvat ajallaan.

Mishra pyysi joitakin muutoksia sen malliin ehdotetun komissaarin toimiston monikerroksisen rakennuksen tapauksessa, jossa on 58 toimistoa. Viranomaisia ​​pyydettiin varmistamaan, että ehdotettu rakennus on tehty seuraavan 150 vuoden vaatimuksia ajatellen. Mishra pyysi myös virkamiehiä varmistamaan, että rakennus tarjosi välähdyksen Gangasta, Lord Vishwanathista ja muista kaupungin temppeleistä.

Lehartara-Phulwarira-Shivpur 4-kaistaisen tiehankkeen katsaus

Mishra pani myös merkille Lehartara-Phulwarira-Shivpur 4-kaistaisen tiehankkeen viivästymisen ja etsi siihen liittyviä yksityiskohtia. Hän pyysi virkamiehiä saattamaan kaikki keskeneräiset työt päätökseen, jotta tie voidaan ottaa käyttöön marraskuuhun mennessä.

Osaston komissaari Kaushal Raj Sharma antoi Mishralle tiedot eri osastojen toteuttamista projekteista, mukaan lukien sosiaaliosaston rakennus ja matkailuosaston Langar Hall Seer Gowardhanpurissa, kuusi Rajkiya Nirman Nigamin ja Kutcheri-Sandaha-tien projektia. .

Varanasi Development Authorityn varapuheenjohtaja Abhishek Goyal antoi yksityiskohtia kaupunkien, linja-autoaseman, autojen seisontapaikkojen, väylän, poliisi- ja paloasemien, jätevedenkäsittelysuunnitelmien kehittämisestä yleissuunnitelman 2031 mukaisesti. Mishra käski virkamiehiä kehittämään logistiikkapuistoa kuljetusnagarin projektia varten. Hänelle kerrottiin suunnitelmista rakentaa uusia kyliä Harahuaan, Sarnathiin ja lentokentän lähelle Kashi Dwarin ja Varuna Viharin nimissä.

Uttar Pradeshin osavaltiossa käynnistetään toimenpiteitä jätteiden keräämiseksi ja hävittämiseksi. Kunnan komissaari Shipu Giri ilmoitti Mishralle tällaisista toimenpiteistä. Pääsihteeri pyysi kampanjan tehostamista ja kansalaisten yhteistyötä märän ja kuivan kiinteän jätteen lajittelussa ovelta ovelle -keräystä varten. Hän etsi myös yksityiskohtia Gangan ghattien puhdistamisesta ja Namo Ghatin kunnostuksesta.

Samankaltaiset artikkelit