Air India vastaanottaa ensimmäisen kapearunkokoisen lentokoneen uudella värillä Delhissä – Yksityiskohdat sisällä – Lentoyhtiöt/Aviation News

The Financial Express logo

Tata Groupin velkaa oleva Air India vastaanotti tänään ensimmäisen kapearunkokoneen lentokoneensa Indira Gandhin kansainvälisellä lentokentällä New Delhissä tänään uudessa värissä ja sanoi, että sen lisääminen merkitsee merkittävää virstanpylvästä sen muutosmatkalla.

VT-RTN:nä rekisteröity Airbus A320 Neo saapui Delhiin lentäessään Airbusin tehtaalta Toulousesta Ranskasta.

Uudessa lentokoneessa on kolmiluokkainen kokoonpano, mukaan lukien ylelliset business-luokan istuimet, 24 premium-luokan economy-istuinta lisäjalkatilalla ja 132 mukavaa turistiluokan istuinta.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Air India tarjoaa ensiluokkaista taloudellisuutta kapearunkoisissa lentokoneissaan. A320 Neo on tarkoitus ottaa käyttöön elokuussa 2024, ja se liikennöi pääasiassa kotimaan lyhyillä reiteillä.

Kotimaan verkossa liikennöi jo kolme A320 Neo -lentokonetta, joissa on kolmiluokkaiset kokoonpanot vanhalla Air India -värillä. Ensi vuoden alusta alkaen Air India pyrkii parantamaan vieraidensa lentokokemusta ottamalla käyttöön uusia, päivitettyjä ja kunnostettuja lentokoneita sekä kapea- että laajarunkolaivastoihinsa.

Lentoyhtiössä on parhaillaan käynnissä merkittävä viisivuotismuutos Vihaan.AI-aloitteen puitteissa tavoitteenaan tulla maailmanluokan lentoyhtiöksi, jolla on intialainen sydän. Tämän muutoksen ensimmäinen vaihe, joka tunnetaan nimellä Taksivaihe, päättyi äskettäin.

69 vuoden valtion omistaman yrityksen jälkeen Air India ja sen halpalentoyhtiö Air India Express liitettiin takaisin Tata-konserniin tammikuussa 2022.

(PTI-tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit