Tripura CM vihkii käyttöön ”Vidya Samiksha Kendran” vahvistaakseen vanhempia tarjoamalla tietoa lapsista

With plans to enrol approximately 5000 schools and around 37,000 teachers statewide, it is poised to make a significant impact.

Tiistaina Tripuran pääministeri Manik Saha vihki käyttöön Vidya Samiksha Kendran vanhassa Shishu Bihar -koulussa Tripurassa. Aloitteen tavoitteena on vahvistaa vanhempia tarjoamalla oikea-aikaista ja asiaankuuluvaa tietoa lastensa edistymisestä koulun tasolla, virallisen tiedotteen mukaisesti.

Tämän vuoden 2020 kansallisen koulutuspolitiikan (NEP) mukaisen järjestelmän odotetaan helpottavan vanhempia ja huoltajia pätevyyden tason saavuttamisessa reaaliaikaisen valvonnan avulla digitaalisen kotioppimisen kautta.

Tapahtumassa olivat läsnä NC Sharma, korkeakoulujohtaja, opetusministeri Rabel Hemendra Kumar ja Smita Mall Elementary Education, jotka tarkkailivat tämän nykyaikaisen digitaalisen teknologian julkistamista, sillä sen odotetaan olevan keskeinen rooli koulutusjärjestelmän ja arvosanoja tehokkaassa seurannassa. ja kouluopetuksen laatu kaikkialla osavaltiossa.

Vidya Samiksha Kendra pyrkii parantamaan koulutuksen laatua tarjoamalla asianmukaista koulutusta opettajille ja tiedekunnan jäsenille. Suunnitelmissa on ilmoittaa noin 5 000 koulua ja noin 37 000 opettajaa eri puolilla osavaltiota, joten sillä on merkittävä vaikutus.

Tämä joissakin osavaltioissa otettu käyttöön digitaalinen järjestelmä on nyt otettu käyttöön Tripurassa, mikä vastaa näkemystä datan ja teknologian hyödyntämisestä oppimistulosten huomattavien parannusten aikaansaamiseksi.

Aiemmin osavaltioita/UT:ita neuvottiin perustamaan keskitetty järjestelmä, Vidya Samiksha Kendra, osavaltiotasolla, jotta voidaan seurata kattavasti opiskelijoiden ilmoittautumista, oppimisen edistymistä, koulun ulkopuolisten lasten valtavirtaistamista, oppikirjojen toimittamista, opettajien ja koulujen tukea ja paljon muuta.

VSK, joka kattaa tiedot yli 15 000 koulusta, 96 000 opettajasta ja 26 000 000 opiskelijasta, käyttää big data -analyysiä, tekoälyä ja koneoppimista analysoidakseen mielekkäästi ja tehostaakseen koulutusjärjestelmän yleistä seurantaa, mikä lopulta johtaa parempiin oppimistuloksiin.

ANI:n tuloilla.

Samankaltaiset artikkelit