The Rise of Outo Destinations: Paradigman muutos asuinkiinteistöissä

The Rise of Offbeat Destinations: A paradigm shift in residential real estate

Viime vuosina Intian kiinteistöala on havainnut huomattavan muutoksen, kun asunnonostajat etsivät yhä enemmän rauhallisia ja omaperäisiä kohteita, jotka ovat kaukana suurkaupunkien hälinästä. Kaupungit, kuten Sonipat, Bhiwadi, Panchkula ja Meerut, ovat nousseet tärkeimmiksi asuinsijoituskohteiksi, joissa on sekoitus luonnon kauneutta, kulttuurista rikkautta ja kasvavaa taloutta. Tämä siirtymä heijastaa halua parempaan elämänlaatuun, jossa seesteisyys kohtaa modernit mukavuudet rennossa ympäristössä.

Neolivin perustaja ja toimitusjohtaja Mohit Malhotra sanoo: ”Uskomme, että uuden aikakauden kaupungeista tulee tulevaisuuden taloudellisen dynaamisuuden upokas. Heidän vetovoimansa piilee harmonisessa yhdistelmässä kohtuuhintaisuutta, saavutettavuutta ja elämäntapamukavuutta, mikä tarjoaa uusia rentouttavia elämäntyyppejä. Lisäksi laajennetussa NCR:ssä tehdään merkittäviä infrastruktuuriparannuksia, joita tukevat hallituksen kestävän kehityksen edistämiseen tähtäävät aloitteet. Suurten globaalien teollisuudenalojen, kuten tulevan Maruti Suzukin tehtaan, Sonipatin vyöhykkeen läheisyydessä, ilmaantuessa nämä kohteet ovat valmiita lisäämään kysyntää keskituloisille asuntohankkeille ja rakennuksille, jotka muuttuvat eloisiksi asuinalueiksi.

Erikoiskohteista on tulossa erittäin suosittuja, mikä kuvastaa laajempaa suuntausta halusta tasapainoiseen ja rikastuttavaan elämäntapaan. Esimerkiksi Bhiwadi, aikoinaan hämärä teollisuuskaupunki National Capital Regionissa (NCR), on nopeasti vakiinnuttanut asemansa äskettäin syntyneenä kiinteistökehitysalueena, joka on rinnastettava Sohna Roadin erittäin halutuille mikromarkkinoille. Strategisen sijaintinsa, vankan infrastruktuurinsa ja nousevien kaupallisten ja asuinhankkeiden ansiosta Bhiwadi on valmis räjähdysmäiseen kasvuun, joka heijastaa Sohna Roadin kehityskulkua Gurugramissa.

CREDAI NCR Bhiwadi Neemranan puheenjohtaja Anil Gupta sanoo: ”Strategisen sijaintinsa, vankan infrastruktuurinsa ja kasvavan kaupallisen ja asuinrakentamisen ansiosta Bhiwadilla on valtavat kasvu- ja investointimahdollisuudet. Aivan kuten Sohna Road, Bhiwadi on valmiina kehittymään kukoistavaksi mikromarkkinaksi, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ​​mutta laadukkaita asuintiloja. Kun alue saa yhteyden Delhi-Mumbai Expressway -väylään, sen kasvu- ja vaurausmahdollisuudet paranevat entisestään. Bhiwadin kehityksen sidosryhminä olemme optimistisia kaupungin mahdollisuuksista nousta NCR:n keskeiseksi kohteeksi, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia kasvu- ja vaurausmahdollisuuksia.

Yhä useammat perheet muuttavat näille alueille lupauksena paremmasta elämäntavasta ja mahtavista sijoitusmahdollisuuksista. Esimerkiksi Panchkula on kasvanut merkittävästi. DLF:n vuonna 2010 käynnistetty ylellinen asuinrakennus The Valley on nähnyt sen kiinteistöjen arvot noussut 2 000 ruplaa neliöjalolta vaikuttavaan 8 000 rupiaan neliöjalkaa kohti. Tämä merkittävä nousu korostaa rauhallisen kaupungin hyödyntämätöntä potentiaalia DLF:n kärjessä. veloittaa. Heidän projektinsa, kuten The Valley, The Valley Gardens ja heidän uusin tarjouksensa The Valley Orchard, ovat luoneet pohjan kotien kasvavalle kysynnälle näillä alueilla. Valley Gardens on yli 34 hehtaarin (13,76 hehtaarin) kokoinen ja tarjoaa upeat näkymät Morni Hillsille ja Shivalik-alueelle. DLF on nyt julkistanut malliasuntonsa, joka kutsuu asunnonostajat kokemaan luksusasumisen omakohtaisesti.

Nämä 2. tason kaupungit kasvavat merkittävästi parantuneen infrastruktuurin, mukaan lukien paremman tien, julkisen liikenteen ja kukoistavien kauppakeskusten, ansiosta. Mikä tärkeintä, se tarjoaa rauhallisen mutta yhdistettynä elämäntavan, jonka kanssa ykkösluokan kaupungit kamppailevat ylikansoituksen ja kiinteistöjen hintojen nousun vuoksi. Tämä kehitys kattaa fyysisen, kulttuurisen ja taloudellisen kasvun, mikä luo uusia mahdollisuuksia, jotka elvyttävät paikallisia talouksia.

Mapsko Groupin johtaja Rahul Singla sanoo: ”Viime vuosina Sonipatin kaltaiset 2-tason kaupungit ovat nähneet järjestäytyneiden kiinteistömarkkinoiden syntymisen, mikä on tarjonnut kehittyvälle kaupungille ennennäkemättömiä kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia. Tämän kehittyvän maiseman ja etätyövaihtoehtojen lisääntyvän käytön keskellä Sonipat tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän kohtuuhintaisuutta ja elämänlaatua. Asunnon ostajat houkuttelevat tilavia koteja vehreän vehreyden taustalla ja tarjoavat hengähdystauon tiheästi täynnä olevista kaupunkikeskuksista. Sonipatin houkuttelevuus ulottuu taloudellisten näkymien ulkopuolelle, sillä ostajat asettavat hyvinvoinnin ja kestävyyden yhä enemmän etusijalle sijoituspäätöksissään. Laajamittainen hankkeet, joissa on runsaasti avoimia tiloja ja mukavuuksia, vastaavat tähän kysyntään tarjoten harmonisen sekoituksen urbaania mukavuutta ja luonnonrauhaa.

Tämä seisminen mieltymysten muutos ennakoi Intian asuinmaiseman perustavanlaatuista uudelleenkuvaa. Se on osoitus kasvavasta halusta elämäntyyliin, joka ylittää arkipäivän ja lupaa tulevaisuuden, jota leimaavat rajattomat innovaatiot ja jatkuva kasvu. Asuinkiinteistöjen edessä oleva tie on todellakin päällystetty ainutlaatuisilla kohteilla, joissa rauhallisuus ja nykyaika yhtyvät, kutsuen niitä, jotka haluavat investoida elämäntyyliin, ei vain tiileen ja laastiin.

Samankaltaiset artikkelit