TCI ottaa käyttöön päästöttömiä kuorma-autoja 18–24 kuukauden aikana, tulos kasvaa tasaisesti

Transport Corporation of India, TCI, Q1FY24, quarter results, profit, revenue, industry headwinds, consumer demand, good monsoon, festive season, net-zero climate goals, NITI Aayog, collaboration

Integroitujen toimitusketjujen ja logistiikkaratkaisujen toimittaja, intialainen Transport Corporationin voitto kasvoi 5,9 prosenttia vuoden 2010 ensimmäisellä tilikaudella, ja konsolidoitu PAT oli 83,2 miljoonaa rupiaa 78,6 miljoonasta 23:sta.

Liiketoiminnan tuotot vuoden 2014 ensimmäisellä tilikaudella olivat 958,3 miljardia rupiaa, mikä on 5,5 % enemmän kuin vuoden 2010 ensimmäisellä tilikaudella. Sen ensimmäisen vuosineljänneksen käyttökate oli 126,7 miljardia rupiaa verrattuna 119,1 miljoonaan rupiaan viime vuoden vastaavalla neljänneksellä.

Kommentoi tuloksia TCI:n lääketieteen tohtori Vineet Agarwal sanoi: ”Yhtiö on toiminut tasaisesti huolimatta alan vastatuulesta alhaisesta kuluttajakysynnästä, EXIM-kaupan hidastumisesta ja maltillisesta luotonannosta.”

Yhtiön tiedotteessa todetaan, että varastointi, 3PL-palvelut ja esiin nousevat vertikaaliset ratkaisut ovat nähneet vetoa autoteollisuuden suuren kysynnän ohella. Lisäksi brändien odotetaan näkevän kysyntää hyvän monsuunin ja tulevan juhlakauden vuoksi.

Agarwal lisäsi, että yritys ”pitää jatkossakin kestävän kehityksen kaiken toimintamme ytimessä, mikä mahdollistaa asiakkaamme saavuttavan nettonolla-ilmastotavoitteensa. TCI on sitoutunut ottamaan käyttöön päästöttömiä kuorma-autoja seuraavien 18–24 kuukauden aikana Intian ensimmäisessä päästöttömässä maanteiden tavaraliikenneklusterissa, kuten NITI Aayog ilmoitti yhteistyössä WRI Intian ja World Economic Forumin kanssa.

Kaiken kaikkiaan yhtiön panostus rautatie- ja rannikkomultimodaalisten palvelutarjonnan vahvistamiseen ja niiden verkkojen rakentamiseen säilyy BSE:n lausunnon mukaan.

Samankaltaiset artikkelit