Tästä syystä ITC:n osakkeet ovat laskeneet, vaikka osakkeenomistajat hyväksyivät hotelliliiketoiminnan jakautumisen – Market News

Sebi, direct payout of securities, clients, demat accounts, stock exchanges

ITC:n osakkeet putosivat 1 % päivän alimmilleen 431,10 rupiaan. Osake on Nifty 50:n viiden suurimman jälkeenjääneen joukossa. Useimmat analyytikot uskovat, että nykyisellä arvostuksella jakautumisen hyödyt ja edut ovat jo tiedossa ja hinnoiteltuja. Tästä syystä huolimatta siitä, että osakkeenomistajat ovat hyväksyneet sen suunnitelman hotelliliiketoiminnan jakamisesta erillinen listattu kokonaisuus, kadulla ei ole paljon jännitystä.

LKP Securitiesin Midcapin johtava tutkimusanalyytikko Sandeep Abhange kuitenkin sanoi, että yritys oli jo ilmoittanut jakautumisesta ja markkinat olivat jo hinnoitelleet sen. Joten osakkeen nykyinen volatiliteetti ei tarkoita mitään ja on hyvin lyhytaikaista.

ITC:n hallitus oli ehdottanut jakautumista 14.8.2023. Siitä lähtien osakkeenomistajien hyväksymiseen viime iltaan asti osake on laskenut 3,1 %. ITC:n osake on tuottanut 0,6 % viimeisen viiden päivän aikana, mutta pyyhkinyt pois lähes 5 % sijoittajista viimeisen kuuden kuukauden aikana. Sen hinta on laskenut lähes 2 % viimeisen vuoden aikana ja 7 % vuodesta tähän päivään.)

Yhtiö ilmoitti kuitenkin tilikauden 24 tammi-maaliskuulla neljänneksellä 1,06 %:n laskun vuoden 2010 konsolidoidussa nettovoitossa, joka oli 5 120,55 miljardia Rs, kun se vuoden 23 viimeisellä neljänneksellä oli 5 175,48 miljoonaa. Sen konsolidoitu liikevaihto liiketoiminnasta oli 19 446,49 miljardia rupiaa, mutta se kasvoi 2,03 prosenttia vuoden 2004 viimeisellä neljänneksellä verrattuna vuoden takaiseen 19 058 miljoonaan rupiaan.

Samankaltaiset artikkelit