Taloudellinen taju: Miksi käytetyt autot tekevät älykkäitä sijoituksia

Financial Savviness: Why pre-owned cars make smart investments

Viime vuosina käytettyjen autojen kysyntä on kasvanut merkittävästi. Kun otetaan huomioon muuttuva kuluttajakäyttäytyminen yhdistettynä viisaisiin ostokäytäntöihin, trendi tuskin laantuu lähiaikoina. Lisäksi, kun auton ostaminen todistaa paradigman muutosta pelkästä toimivuudesta pyrkimykseen, käytetyt luksusautot ovat poikkeuksetta tulossa suosittuja avaruudessa.

Auton ostaminen on aina liitetty sosiaalisen aseman kohoamiseen. Tämän ohella kuluttajat etsivät jatkuvasti kehittyneitä teknologioita, ominaisuuksia, suunnittelua ja turvallisuutta, kun tarkastellaan lukemattomien rahoitusvaihtoehtojen saatavuutta nykyään. Yhdessä kaikki tekijät antavat halutun sysäyksen käytetyille luksusautoille.

Kun havaitaan käytettyjen luksusautojen kasvavan kysynnän, katsotaanpa joitain tekijöitä, jotka tekevät niistä älykkään sijoitusvaihtoehdon. Tässä etujen listan kärjessä on tarjota vastinetta rahalle ja samalla helpottaa aseman parantamista.

Heti kun uusi auto on poistunut näyttelytilasta, sen arvo romahtaa markkinoilla valtavasti. Kuuden kuukauden – 1 vuoden aikana auto menettää ostoarvoa 15 prosenttia. Samoin poistoprosentti kasvaa vuosi vuodelta.

Päinvastoin käytettyjen luksusautojen arvo laskee paljon hitaammin kuin uusi auto. Se sopii hyvin kutistuvaan omistusjaksoon, joka johtuu muuttuvasta kuluttajakäyttäytymisestä, joka pyrkii jatkuvasti päivittämään itseään premium- ja uusimmalla mallilla markkinoilla.

Vakioturvaominaisuuksien, kuten turvatyynyt, ABS, peruutuspysäköintitunnistimet jne., lisäksi luksusautoissa on huipputeknologiaa yhdistettynä edistyneisiin turvaominaisuuksiin. Siinä on integroitu uusimmat ominaisuudet, kuten 6/7-turvatyynyt, mäkipitoavustin, ABS ja EBS jne. Tämän lisäksi autot on hyvin varustettu automaattisilla ja edistyneillä antureilla, jotka mahdollistavat mukautuvan vakionopeudensäätimen ja kuolleen kulman valvonnan. ja etutörmäysvaroitus. Varkaudenestoominaisuudet, kuten GPS-seuranta ja 360 asteen kamera, tekevät siitä kuluttajien suosiman valinnan. Sen lisäksi muotoilun loisto ja ylelliset sisätilat yhdessä korostavat auton näkyvyyttä teillä. Tämän seurauksena käytetyt luksusautot tekevät uskottavan valinnan, jonka ansiosta kuluttajat voivat hyödyntää yhtä hyviä ominaisuuksia kuin uusi auto.

Vakuutuskustannusten merkittävä aleneminen on toinen suuri vetovoima käytettyjen autojen kohdalla. Auton ikä huomioiden vakuutuksen maksumäärä kuluu aina. Maksu määräytyy auton myyntihetken poistoprosentin perusteella. Tämän lisäksi vakuutusmaksu lasketaan edelleen uudelleen omistusoikeuden siirron yhteydessä, mikä myötävaikuttaa valtavasti halvempaan autovakuutukseen.

Siellä missä käytetyt luksusautot ovat nousemassa älykkäiden sijoitusvaihtoehtojen asemaan, järjestäytyneiden toimijoiden lisääntyvä tunkeutuminen vahvistaa entisestään segmentin tarjontaa. Alan dynaamisuutta tarkasteltaessa niillä on keskeinen rooli oikean sopimuksen tekemisessä ajoneuvolle keskittyen tarjoamaan asiakkaille vastinetta rahalle. Ne tarjoavat 360 asteen palveluja ja tarjoavat laajan valikoiman automalleja yhden katon alta, missä he tekevät kaikkensa varmistaakseen ajoneuvojen olevan hyvässä kunnossa. Perusteellisen tarkastuksen ja tiukan huollon ja huollon suorittaessa heidän tarjoamansa käytetyt autot ovat yhtä hyviä kuin uusi auto.

Lisäksi täydellisen paperityön hoitaminen omistuksen siirron aikana sekä pitkä palveluhistoria säästävät paljon vaivaa ja kustannuksia asiakkaille, mikä tekee siitä viisaan investoinnin.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on kirjoittajan henkilökohtainen mielipide. Lukijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä rahoitussuunnittelijaan ennen sijoitusten tekemistä.

Samankaltaiset artikkelit