Julkisten julkisyhteisöjen velkapalvelujen ulkoistaminen tehostaa Pepper Advantagea – Pankki- ja rahoitusuutiset

fintech, monsoon session, lok sabha news, lok sabha today, msme news, fintech news, india fintech, parliament, parliament questions and answers, modi government

KKR:n omistama Pepper Advantage vauhdittaa toimintaansa Intiassa, kun julkisen sektorin pankit ulkoistavat yhä enemmän velkapalveluja. Pepper Advantage Intian toimitusjohtaja Mukund Kulkarni sanoi, että pankit ovat siirtymässä keskitetympään teknologiavetoiseen malliin.

Pepper työskentelee myös fintech-yritysten kanssa, joilla on digitaalinen infrastruktuuri, mutta joilla ei ole fyysistä infrastruktuuria velanhoitokyvyn parantamiseksi. Pepper Advantagen toimitusjohtaja Fraser Gemmell sanoi, että fintechillä on taipumus investoida etupäähän ja käyttökokemukseen, mutta pääoma ei virtaa taustaan. Tämä on johtanut teknologiavajeeseen, joka on pakottanut heidät etsimään kustannustehokkaita vaihtoehtoja, Gemmell sanoi.

Pepper Advantage on maailmanlaajuinen luottotieto-, hallinta- ja sijoitusyhtiö, joka auttaa julkisen ja yksityisen sektorin pankkeja, fintech-yrityksiä ja NBFC:itä hallinnoimaan luottosalkkujaan.

Yritys on avannut Puneen maailmanlaajuisen teknologiakeskuksen ohjaamaan tekoälyn tuotekehitystä. Keskus palvelee Pepper Advantagen asiakaskuntaa Intiassa ja kehittää luottoteknologioita globaaleille markkinoille, mukaan lukien Lähi-itään, Indonesiaan ja Kaakkois-Aasiaan. Hän sanoi, että yhtiöllä on läsnäoloa 50 kaupungissa, jotka palvelevat 6 000 pin-koodia, ja se on pystynyt tuomaan 15-20 prosentin lisäyksen velkajärjestelyyn. Henkilökohtaiset lainat, asuntolainat ja luottokortit hallitsevat Intian salkkua.

Kulkarnin mukaan paikalliset velanhoitotoimittajat tarjoavat joko tietoliikenneratkaisuja, kenttäpalveluita tai digitaalista teknistä tukea. Pepper tarjoaa koko velan elinkaarihallinnan riskien arvioinnista hankintaan ja myös digitaalisen alustan asiakkaiden perehdyttämiseen ja perintään.

Samankaltaiset artikkelit