Sundaram Home Finance kaksinkertaistaa maksut Maharashtrassa – Pankki- ja rahoitusuutisia

Sundaram Home Finance

Sundaram Home Finance on avannut uuden sivukonttorin Navi Mumbaissa, sillä Sundaram Finance Ltd:n tytäryhtiö aikoo kaksinkertaistaa Maharashtrassa suoritetut maksunsa ensi vuonna. Laajennussuunnitelma oli taustalla alueella, joka tarjoaa potentiaalia kotirahoitukselle, korkea virkamies sanoi.

”Mumbai on maan suurin ja nopeimmin kasvava kiinteistömarkkina. Toimimme tällä hetkellä Thane catering -palvelusta Mumbain laitamilla. Tätä liiketoimintapääoman laajentumista vetää Navi Mumbain kasvu ja sen tarjoama potentiaali kotirahoitusliiketoiminnallemme”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Lakshminarayan Duraiswamy.

Sundaram Home Finance toimii Thanessa, Punessa, Nashikissa ja Nagpurissa. Se oli rekisteröinyt Maharashtrassa yli 225 miljoonan rupiaa vuodessa ja aikoo kaksinkertaistaa maksunsa tässä osavaltiossa ensi vuonna. ”Jatkamme keskittymistä keskitason asuntojen segmenttiin Mumbaissa. Maksamme tällä hetkellä noin 100 miljoonan rupian asuntolainoja vuosittain Mumbain alueella ja uskomme, että voimme kaksinkertaistaa tämän ensi vuonna”, hän sanoi lausunnossaan.

Sundaram Home Financella on 135 konttoria eteläisellä alueella, Madhya Pradeshissa, Rajasthanissa, Maharashtrassa ja Gujaratissa. Yhtiö kirjasi 62 miljoonan ruplan nettovoiton loka-joulukuun 2023 vuosineljännekseltä 1 252 miljoonan Rs:n maksuista.

Samankaltaiset artikkelit