Spotify ”ilmainen” taso ei anna sinun valita kappaleita manuaalisesti tai kelata niitä taaksepäin; tässä miksi, kuinka korjata

Spotify “free” tier won’t let you select songs manually or rewind them; here’s why, how to fix

Spotify tekee muutoksia ilmaisille käyttäjilleen Intiassa. Tähän asti ilmaiset käyttäjät voivat valita kappaleita, joita he halusivat kuunnella, ja kelata niitä taaksepäin. Mutta se on muuttumassa. Spotify uskoo, että Intian markkinat ovat kasvaneet tarpeeksi sen lanseerauksen jälkeen vuonna 2019 pyytääkseen käyttäjiltä kuukausimaksua.

Näin tapahtuu: Spotify on huomannut, että vaikka monet ihmiset Intiassa käyttävät sen ilmaista palvelua, ei tarpeeksi päivittää maksulliseen versioon. Yhtiö kertoi TechCrunchille. Se uskoo tämän johtuvan siitä, että useimmat intialaiset haluavat kuunnella musiikkia mainoksilla. Joten kannustaakseen useampia käyttämään premium-palvelua, se asettaa joitain rajoituksia ilmaiselle palvelulle.

Jos joku haluaa valita tiettyjä kappaleita toistaa niitä tietyssä järjestyksessä tai jopa kelata kappaletta taaksepäin, hänen on maksettava kuukausimaksu, joka alkaa 119 ruplaa. Opiskelijoille tai perhepaketteille voi olla alennuksia. Premium-jäsenyyden avulla voit nauttia kaikista ominaisuuksista, joita he ovat käyttäneet tähän asti ilmaiseksi.

Spotify uskoo, että Intian musiikkimarkkinat ovat kypsyneet, joten heidän on tehtävä nämä muutokset ylläpitääkseen alustaansa ja tarjotakseen paremman kokemuksen käyttäjille. Ilmaisille käyttäjille oletusarvoinen kuuntelutapa on Smart Shuffle. Tämä tarkoittaa, että Spotify ehdottaa kappaleita oman maun tai soiman soittolistan perusteella, mutta henkilöllä ei ole täydellistä hallintaa kappaleiden valintaan.

Erityisesti Spotify kilpailee suurelta osin Apple Musicin kanssa, ja jälkimmäinen maksaa 99 Rs kuukaudessa.

Samankaltaiset artikkelit