”SEC-teorialla ei ole rajoittavaa periaatetta”: Kraken – Digital Transformation News

Bitcoin rose to ,500, which is over than 9% during the past 24 hours

Kryptopörssi Kraken haki marraskuussa Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean (SEC) nostaman kanteen hylkäämistä. Oikeudenkäynnin odotetaan muodostavan ”vaarallisen ennakkotapauksen” viraston toimialalle, Cointelegraph totesi.

22. helmikuuta 2024 Kraken jätti irtisanomishakemuksen San Franciscon liittovaltion tuomioistuimelle. ”SEC:n teoria on, että voi olla sijoitussopimus ilman sopimusta, ilman myynnin jälkeisiä velvoitteita eikä vuorovaikutusta liikkeeseenlaskijan ja ostajan välillä. ”, Kraken selitti.

Lähteet paljastivat, että teorialla ”ei ole rajoittavaa periaatetta” ja se antaisi SEC:lle ”rajattoman vallan kaupassa ja mahdollisesti avaa portit yksityisille arvopaperioikeudellisille vaateille”, se väitti. ”Se muuttaisi arvopapereiksi laajan valikoiman tavallisia hyödykkeitä tai hyödykkeitä, kuten urheilumuistoesineitä, kauppakortteja, kalliita kelloja tai jopa timantteja”, yhtiö lisäsi.

On odotettavissa, että SEC syytti Krakenia puutteellisesta sisäisestä valvonnasta, joka näki noin 33 miljardin dollarin arvosta asiakasomaisuutta sekoittuneena yritysrahastoihin, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit