Saya Group aikoo toimittaa 4,25 lakh neliöjalkaa liiketilaa vuonna 2024

Saya Group set to deliver 4.25 lakh sq ft retail spaces in 2024

Saya Group, yksi Intian johtavista kiinteistöalan yrityksistä, valmistautuu toimittamaan 4,25 lakh neliöjalkaa liiketiloja Greater Noida Westiin vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhtiö kehittää myös 2,5 lakh neliöjalkaa yksiö-asuntoja, jotka on suunniteltu toimitus kahden seuraavan vuoden aikana. Tällä hetkellä Saya Group rakentaa kahta vähittäismyyntiprojektia, Saya South X:ää Greater Noida Westissä ja Saya Piazzaa Noidassa.

Saya Group on myös ilmoittanut strategisista kumppanuuksistaan ​​tunnettujen tuotemerkkien kanssa pääkatuprojektissaan, Saya South X:ssä. Mukana ovat muun muassa Cinepolis, Gwalia, Flying Dutchman Bata ja Black Coffee. Erityisesti Cinepolis aikoo tuoda Saya South X:ssä markkinoille viiden näytön kanavanipun, jossa on yli 900 istumapaikkaa.

”Aiomme määritellä uudelleen Greater Noida Westin vähittäiskaupan maiseman. Nämä kehitystyöt merkitsevät meille merkittävää virstanpylvästä, mutta ne myös korostavat rooliamme pääkaupunkiseudun liike- ja asuinmaiseman muokkaamisessa. Saya Group odottaa innolla Saya South X -projektin jatkuvaa menestystä, mikä on merkittävä virstanpylväs sen perinnössä huippuosaamisen tuottamisessa kiinteistöalalla”, sanoi Vikas Bhasin, Saya Groupin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Saya South X, jonka yhteenlaskettu vuokra-ala on 6,75 lakh neliöjalkaa (4,25 lakh neliöjalkaa vähittäiskaupalle ja 2,5 lakh neliöjalkaa studioille), tulee toimimaan yhteensä 818 myymälässä. Strategisesti Greater Noida Westissä sijaitsevan vähittäiskaupan alueen odotetaan käynnistyvän seuraavien 6-8 kuukauden aikana, kun taas yksiöhuoneistot on määrä valmistua kahden vuoden kuluessa. Hankkeessa on yli 5000 miljoonan varakkaat asukkaat, ja se on kolmipuolinen avoin hanke.

Toisaalta Saya Piazza, joka sijaitsee sektorilla 131, Noida, tarjoaa 2,25 lakh neliöjalkaa vuokrattavan alueen, johon kuuluu 110 myymälää. Golfkentän puoleinen hanke, jota ympäröivät HNI-perheet ja IT-keskittymät, Saya Piazzan vaikutusalueen arvioidaan olevan noin 50 000. Maa on täysin maksettu, ja toiminnan odotetaan alkavan joulukuussa 2024.

Ryhmän mukaan 5,37 miljoonan neliömetrin asuintilojen toimittamisesta se on edelleen esimerkki sitoutumisestaan ​​tinkimättömään laatuun ja oikea-aikaiseen projektitoimitukseen. Tämä yhteistyö Cinepoliksen kanssa on osoitus Saya Groupin omistautumisesta kokonaisvaltaisten tilojen luomiseen erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Samankaltaiset artikkelit