RBI määrää rangaistuksen Bank of Indialle, Bandhan Bankille – Banking & Finance News

rbi

Intian keskuspankki (RBI) ilmoitti keskiviikkona määränneensä Bank of Indialle 1,4 miljoonan rupian sakon tiettyjen säännösten noudattamatta jättämisestä.

Se on myös määrännyt yksityisen sektorin lainanantajalle Bandhan Bankille 29,55 lakhin sakon tiettyjen ohjeiden noudattamatta jättämisestä.

Bank of Indialle on määrätty rangaistus, koska se ei ole noudattanut RBI:n ohjeita, jotka liittyvät ”talletusten korkoon”, ”pankkien asiakaspalveluun”, ”ennakkojen korkoon” ja luottotietoyhtiöiden sääntöjen rikkomiseen. 2006.

RBI kertoi, että se teki lakisääteisen tarkastuksen pankin valvontaa varten sen taloudellisen aseman perusteella 31.3.2021 ja 31.3.2022.

Samaan aikaan RBI ilmoitti myös, että Indostar Capital Finance Ltd:lle on määrätty 13,60 lakhin sakko, koska se ei ole noudattanut NBFC:n (Reserve Bank) vuoden 2016 petosten valvontaa koskevia ohjeita ja tiettyjä KYC-ohjeiden määräyksiä.

Kaikissa tapauksissa seuraamukset määrättiin puutteista säännösten noudattamisessa, eikä niillä ole tarkoitus vaikuttaa minkään yksiköiden asiakkaidensa kanssa tekemien liiketoimien tai sopimusten pätevyyteen, RBI sanoi.

Samankaltaiset artikkelit