PURE EV lanseeraa Ujala E-bike showroomin Lucknowissa

ev

PURE EV on avannut Ujala E-Bike showroomin Lucknowissa. Showroomissa on valikoima sähkömoottoripyöriä ja skoottereita. Tämä kauppa avattiin Vijay Bahadur Yadavin, entisen MLA:n, läsnä ollessa.

PURE EV on ylittänyt 60 000+ EV2W-toimitusta laajan jälleenmyyntiverkostonsa kautta eri puolilla maata ja ulkomailla. Yhtiö on perustanut Telanganaan 1 000 neliömetrin tehtaan, joka koostuu ajoneuvojen ja talon sisäisten akkujen valmistusosastoista. PURE EV on äskettäin tuonut markkinoille sähkömoottoripyörän – ecoDryftin.

Avajaisissa PURE EV:n toimitusjohtaja Rohit Vadera sanoi: ”Lucknow on nousussa taloudellisena voimatekijänä, joka on 50 suurimman nousevan globaalin ulkoistuskaupungin joukossa. Koska hallitus painottaa voimakkaasti sähköistä liikkuvuutta ja sähköajoneuvojen kasvavaa kysyntää markkinoilla, OEM-valmistajilla on lupaava mahdollisuus laajentaa markkina-aluettaan. Kun vihkimme käyttöön uusimman jälleenmyyjämme, vahvistamme omistautumisemme Uttar Pradeshille ja jatkuville ponnisteluillemme vahvistaa läsnäoloamme tällä kukoistavalla alueella.”

Rohit Vadera korosti itse kehitettyjen tuotteiden teknisiä näkökohtia ja palveluverkoston tärkeyttä. ”PURE EV on kasvattanut tuotekehityskeskuksessaan vahvaa tuotesuunnittelu- ja kehitystiimiä. Yrityksen ydint&k-toiminta on kohdistettu intialaisen keskivertoasiakkaan odotukset huomioon ottaen.

Samankaltaiset artikkelit