Punjab & Sind Bank aikoo kaksinkertaistaa pankkiautomaattiverkon 1 600:aan seuraavan kahden vuoden aikana

banking, banking sector

Valtion omistama Punjab & Sind Bank aikoo kaksinkertaistaa pankkiautomaattiverkostonsa noin 1 600:aan seuraavan kahden vuoden aikana lisätäkseen kosketuspisteitään ja brändin näkyvyyttä.

Lisäksi pankki aikoo avata kuluvan tilikauden aikana 50 konttoria lisää, jolloin verkoston kokonaismäärä ylittää 1 600, Punjab & Sind Bankin toimitusjohtaja Swarup Kumar Saha kertoi PTI:lle.

Uusien konttoreiden lisääminen lisäisi edullisia talletuksia ja auttaisi lainatuotteiden leviämistä, hän sanoi.

”Yritämme rakentaa toiminnan tehokkuutta enemmän, jotta voin pienentää kulujani ja kasvattaa palkkiotuottoani. Olemme siirtymässä hyvin rakeisille alueille, kuten pankkiautomaattien verkoston kasvattamiseen, digitaalisen pankkikokemuksen parantamiseen”, hän sanoi.

Hän sanoi, että pankkiautomaattiverkko voi itsessään olla voittokeskus, koska ulkopuolinen asiakas maksaa noin 17 rupiaa tapahtumaa kohti pankkiautomaatin käytöstä.

Pankki on parhaillaan päivittämässä ydinpankkiratkaisuaan (CBS), joka auttaisi digitaalista matkaa paljon paremmin ja tuo myös tehokkuutta, hän sanoi.

Mitä tulee elpymiseen, Saha sanoi, että kuluvan tilikauden näkymät ovat 1 500 000 000 000 rupiaa ja teemme kaikkensa tavoitteen saavuttamiseksi.

Pankki aikoo esikuormittaa takaisinperinnön ja tiedottaa kaikille lainanottajille velanhoidon eduista, hän sanoi.

Pankki pitää myös tarkasti silmällä lipsahduksia, ja sen ei pitäisi ylittää yli 900 miljoonaa rupiaa vuoden aikana, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit