Protean eGov Tech IPO avataan 6. marraskuuta; asettaa hintarajan 752-792 rupiaa/osake – IPO News

ipo, ipo subscribers, ipo in 2023, ipo news,

Protean eGov Technologies (aiemmin nimellä NSDL E-Governance Infrastructure) vahvisti keskiviikkona 752–792 rupiaa osakkeelta 490 miljoonan rupiaa koskevalle listautumiselle. tehdään 8. marraskuuta ja tarjouksen ankkurikirja avataan päiväksi 3. marraskuuta, yhtiö totesi tiedotteessaan. Julkinen anti on puhtaasti olemassa olevien osakkeenomistajien tekemä myyntitarjous (OFS). OFS:n kokoa on pienennetty 61,91 miljoonaan osakkeeseen aiemmin suunnitellusta 1,28 miljoonasta osakkeesta.

Tarjous sisältää myös 1,5 lakhin oman osakkeen varauksen yrityksen työntekijöille 75 Rs:n alennuksella osakkeelta lopullisesta tarjoushinnasta. OFS:n tarjoamat osakkeet ovat — IIFL Special Opportunities Funds, NSE Investments, määritellyn hallinnoija Unit Trust of India, HDFC Bank, Axis Bank, Deutsche Bank AG, Punjab National Bank ja Union Bank of India sitoutuvat.Hintaluokan yläpäässä listautumisannin odotetaan noutavan 490,33 rupioita. Listautumisannin jälkeen on täysin OFS, koko tuotto menee myyville osakkeenomistajille, eikä yhtiö saa varoja liikkeeseenlaskusta. Puolet emission koosta on varattu päteville institutionaalisille sijoittajille, 35 prosenttia yksityissijoittajille ja loput 15 prosenttia ei-instituutiosijoittajille.

Lisäksi sijoittajat voivat tarjota vähintään 18 osaketta ja sen jälkeen 18 osakkeen kerrannaista. Protean eGov Technologies on yksi Intian tärkeimmistä IT-pohjaisista ratkaisuyrityksistä, joka osallistuu kansallisesti kriittisten ja väestön kannalta tärkeiden ratkaisujen suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. mittakaavassa vihreän kentän teknologiaratkaisuja.Yhtiö teki yhteistyötä valtion kanssa ja sillä on laaja kokemus digitaalisen julkisen infrastruktuurin luomisesta ja innovatiivisten kansalaiskeskeisten sähköisen hallinnon ratkaisujen kehittämisestä. Alun perin vuonna 1995 perustettu säilytyspaikka loi systeemisesti tärkeän kansallisen infrastruktuurin pääomamarkkinoille. kehitystä Intiassa.

Kolmelta kuukaudelta, jotka päättyivät 30. kesäkuuta 2023, yrityksen voitto verojen jälkeen (PAT) oli 32,21 miljardia rupiaa ja toimintatulot 220,4 miljardia. ICICI Securities, Equirus Capital, IIFL Securities ja Nomura Financial Advisory and Securities ( Intia) ovat kirjanpitoa johtavat johtajat.

Samankaltaiset artikkelit