PNB:n hallitus hyväksyy 10 %:n osuuden laimentamisen Canara HSBC Life Insurance Companysta – Pankki- ja rahoitusuutisia

NBFCs, RBI, personal loans, housing loans, assets under management, retail loan, investors, financial system

Punjab National Bank (PNB) ilmoitti, että se on saanut hallitukseltaan hyväksynnän käynnistääkseen prosessin laimentaa 10 prosentin osuutta Canara HSBC Life Insurance Companysta listaamalla vakuutuksenantaja ensimmäisen julkisen tarjouksen kautta.

”Pörssille ilmoitetaan, että hallitus on tänään 4.6.2024 pitämässään kokouksessa hyväksynyt pankin 10,00 prosentin osuuden laimennusprosessin aloittamisesta M/s Canara HSBC Life Insurance Company Ltd:ssä. Pankin osakkuusyhtiö listaamalla Yhtiön pörssiin (BSE/NSE) IPO:n (Initial Public Offer) kautta”, pankki sanoi viranomaisilmoituksessa.

Ehdotettu muutos edellyttää viranomaisten hyväksyntää. Asian yksityiskohdista ja muista muodollisuuksista päätetään aikanaan, se lisäsi.

Tällä hetkellä PNB omistaa 23 prosenttia Canara HSBC Life Insurancesta.

Siirto on lähellä Canara Bankia, joka antaa luvan aloittaa prosessi 14,50 prosentin osuuden laimentamiseksi tytäryhtiöstään. Tällä hetkellä Canara Bankilla on 51 prosentin omistusosuus henkivakuutusyhtiöstä ja HSBC:llä 26 prosenttia yhteisyrityksestä.

Aiemmin toukokuussa julkisen sektorin lainanantaja oli raportoinut neljännen vuosineljänneksen nettovoittonsa lähes kolminkertaistumisen 3 010 biljoonaan, mikä johtui luottotappiovarausten laskusta ja korkotulojen kasvusta. Pankin nettotulos oli 1 159 miljoonaa ruplaa edellisvuonna.

Samankaltaiset artikkelit